Reviews

4,5
170 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
heerlijke massage persoonlijke benadering van masseur handling afspraken kan wat beter, twee keer geweest twee keer afspraak verplaatst door Doctor Feelgood. Daarnaast afspraak gemaakt voor over twee weken, die blijk drie weken later geboekt te zijn. Dat kan beter. Verder prima!
anneke
11 dagen geleden
Heel goed!
Jing
2 maanden geleden
For the price of the massages in general, I had expected better. The receptionists know very little of what the massages are about, that makes it harder to decide which massage to get since there's no information available. While the masseuse I've had was very friendly, it was difficult to match the right amount of pressure and style to what I found comfortable so in general it was a slightly unpleasant experience.
Sara
4 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Anoniem
4 maanden geleden
Kim
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Doctor Feelgood - Czaar Peterstraat
Czaar Peterstraat 108
1018PT Amsterdam

Maak kennis met de verrassende feelgood-options die je kan ondergaan bij Doctor Feelgood - Massage Company. Het is net als kiezen uit een menu in een restaurant. Eerst kies je het level van je therapist: Pro, Top of Master. Vervolgens kies je de duur en de behandeling die je wilt ondergaan. Jij bent dus in charge voor de prijs die je gaat betalen. Je geeft vooraf op een formulier aan of je speciale wensen hebt en of er klachten zijn waar rekening mee moet worden gehouden. De massage staat dus niet van tevoren vast en kan helemaal naar jouw wensen worden ingevuld. Oprichtster Esther van der Plas staat voor kwaliteit op een hoog niveau. Na 15 jaar studeren en werken in de United States heeft Esther haar levenswerk gemaakt van het creëren van de beste massages ooit. Warm aanbevolen wordt de 'to-the-point' deep-tissue techniek. En zwangere vrouwen rijden speciaal om voor de speciaal ontwikkelde 'op-je-buik-lig-tafels'. Op deze tafel kan je genieten van de beroemde Pre-natal massage. Grappig om te weten is dat Esther haar technieken niet op de minste mensen uitoefent. Van Madonna tot Al Gore en van Bruce Springsteen tot Hugh Grant. Iedereen geniet van haar kundige handen. Als je in een van de twee vestigingen bent neem dan gelijk een kijkje in de winkel met leuke en gekke feelgood cadeautjes. Je kan terecht op de Scheldestraat of op de Czaar Peterstraat.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
10:0018:00

Massagesalons in de buurt