Doctor Feelgood- Massage Company Zuidas

George Gershwinplein 2, Amsterdam

Doctor Feelgood- Massage Company Zuidas heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Hair Salon Deluxe

29 reviews
Delflandplein 4, 1062 HR Amsterdam, Nederland

Kees BodyMind - Stress & Trauma Release - Therapy & Massage

310 reviews
Frans Halsstraat 4, 1072BR Amsterdam

Da Spa

326 reviews
Albert Cuypstraat 16, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
64 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
It was an relaxing experience and the venue was convenient.
Goed, professionele massage. Iets te commercieel voor een massage salon.
My massage with a pro therapist was pleasant. I will try next time master therapist which I think I will enjoy even more. Everything is clean and cozy. Love the location which is close to home. I have tried Monique today and I think I finally found my therapist after trying out a few places in Amsterdam.
Ten eerste was het natuurlijk heerlijk om weer eens op mijn buik te kunnen liggen. Daarnaast was de massage precies zo als ik hoopte dat deze zou zijn. De masseuse gaf aandacht aan de gebieden die ik graag gemasseerd wilde hebben en paste de juiste stevigheid toe, nadat ze naar mijn wensen had gevraagd.
Cecilia luisterde echt naar mijn klachten en paste de behandeling hierop aan. Ze wilde mij echt helpen en ik voelde me herboren na de massage en ontspannen. Een aanrader!
Toon meer reviews...

Over

Doctor Feelgood- Massage Company Zuidas
George Gershwinplein 2
Amsterdam

Maak kennis met de verrassende feelgood-options bij Doctor Feelgood- Massage Company Zuidas. Eerst kies je het level van je therapist: Pro, Top of Master. Vervolgens kies je de duur en de behandeling die je wilt ondergaan. Jij bent dus in charge. Je geeft vooraf op de Doctor Feelgood Body Intake aan of je speciale wensen hebt en of er klachten zijn waar rekening mee moet worden gehouden. De massage staat dus niet van tevoren vast en kan helemaal naar jouw wensen worden ingevuld. Oprichtster Esther heeft na 15 jaar studeren en werken in de Verenigde Staten haar levenswerk gemaakt van het creëren van de beste massage voor jou. Warm aanbevolen wordt de 'to-the-point' deep tissue-techniek. Zwangere vrouwen rijden speciaal om voor de speciaal ontwikkelde 'op-je-buik-lig-tafels'. Op deze tafel kun je genieten van de beroemde Pre-Natal massage. Leuk om te weten is dat Esther haar technieken niet op de minste mensen uitoefent: van Madonna tot Al Gore en van Bruce Springsteen tot Hugh Grant. Als je er toch al bent, neem dan gelijk een kijkje in de winkel met leuke en gekke feelgood-cadeautjes.

Leuk om te weten: Doctor Feelgood heeft ook vestigingen aan de Scheldestraat en de Czaar Peterstraat!

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00