Reviews

4,9
21 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mooie salon op een unieke locatie. Miriam is heel aardig een super nauwkeurig. Er wordt goed gekeken naar de vorm van je gezicht en op basis hiervan worden je wenkbrauwen geschetst. Je komt een paar keer terug om er voor te zorgen dag het eindresultaat helemaal naar wens is. Dit valt allemaal binnen de kosten.
Manon
3 maanden geleden
Super aardig en geduldig ! Luistert heel goed naar je en legt alles heel goed uit
Nicole
3 maanden geleden
Rania
4 maanden geleden
Als brildragende werd het steeds moeilijker om mijn wenkbrauwen in goede vorm te houden. Zonder bril kon ik mijn wenkbrauwen niet meer goed bijtekenen. Voor mij was een PMU een uitkomst. Dr. Ibrow bracht uitkomst. Mijn wenkbrauwen werden perfect in vorm gebracht en bijgetekend met PMU. Elke morgen kijk ik erg blij en zonder zorgen in de spiegel. Nooit meer geklungel en geknoei om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Mijn omgeving geeft me veel complimenten met mijn nieuwe open blik en perfecte bijgewerkte wenkbrauwen. Dank je Mirjam voor de perfecte intake en behandeling. Een uitkomst voor brildragende vrouwen!!
Tieneke
4 maanden geleden
Super aardig is ze en ze stelt je op je gemak!
Roselien
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Dr. iBrow
Omval 18 (woonboot)
1096AA Amsterdam

Dr. iBrow is een kliniek volledig gespecialiseerd in permanente make-up. Mirjam, jouw specialiste, staat bekend om haar natuurlijke manier van werken en een langdurig mooi resultaat. Ze is op de hoogte van de laatste trends en technieken en volgt voortdurend masterclasses van toonaangevende specialisten. Bij Dr. iBrow wordt gewerkt met hoogwaardige organische pigmenten en de beste materialen omdat Mirjam streeft naar perfectie. Handig om te weten: de kliniek is gevestigd in een woonboot.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3016:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt