DVFancy Beautybar

5,0
18 reviews
Hoogstraat 51, Vlaardingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

5,0
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De beste en meest professionele in wimperlifting, gebruikt goede prodcuten!!
Bij een andere salon heb ik ooit mijn wenkbrauwen verpest. Hierdoor vond ik het erg eng om ze weer te laten doen. Bij deze salon wordt rekening gehouden met je wensen. Ik ben altijd erg blij met hoe zij mijn wenkbrauwen harst. Naasdat zij erg ervaren en professioneel is, is het ook altijd gezellig in de zaak. Ik ben erg blij dat ik eindelijk een goede salon heb gevonden!
Super mooi gelift. Al mijn wimpers zijn omhoog gelift, zoals ik het ook wilde hebben. Mooie praktijk en een rustige en veilige omgeving
Een super mooi en luxe salon, met een gezellige en spontane eigenaresse. De keratine behandeling was voor mij, mijn eerste keer en ik schrok er behoorlijk van wat uiteindelijk de resultaat ervan was. Het was een grote WOW!! Het is geweldig, verzorgd, zacht, pluisvrij en het ziet er gewoon gezond uit! Ik ben zeer tevreden en vanaf nu vaste klant!
Goeie service en Debora is super vriendelijk en eerlijk! De moeite waard!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

DVFancy
Allroundbeauty
5.0
9 reviews

Over

DVFancy Beautybar is een sfeervolle , knusse en professionele salon .Ons schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht , kwaliteit voor een betaalbare prijs vakkundige en onderbouwd advies. U kunt in onze salon helemaal tot rust komen , echt een moment voor uzelf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op beauty gebied. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen . Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze schoonheidssalon .

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

DVFancy Beautybar
Hoogstraat 51
Vlaardingen

Aan de Hoogstraat in Vlaardingen vind je schoonheidssalon DVFancy Beautybar. Je kunt hier terecht voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Eigenaresse Debora heeft een passie voor wimpers en wenkbrauwen. Kwaliteit en een goede service staan centraal in haar salon. Debora neemt de tijd voor de behandeling om te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat. Ze is op de hoogte van de laatste trends en volgt regelmatig cursussen zodat ze kan werken volgens de nieuwste methodes. Ga hier voor een wimper- of wenkbrauwlift. Met een wenkbrauwlift worden je haartjes in een bepaalde richting gebracht. Dit betekent dat je wenkbrauwen tot wel zes weken goed in model blijven zitten.

MaMaandag
11:0017:00
DiDinsdag
11:0018:00
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt