Eefz Hair Experience

4,9
122 reviews
Ruimtevaartbaan 58, Ijsselstein, 3402DR
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,9
122 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vorig jaar is de salon naar IJsselstein gegaan. Ik ben bij een andere kapster geweest maar niemand kan mijn haar zo goed kleuren als Eef. En geweldig dat je altijd 1 op 1 aandacht krijgt! Daarnaast zijn de producten van REF top.
Het is altijd gezellig bij Evelien!! Geeft top advies en is heel enthousiast met wat je wilt. Met haren kleuren zorgt ze er altijd voor dat het er natuurlijk uit ziet. En na al dat blonderen en andere kleuren blijft mijn haar altijd gezond en glanzend!
Soms weet je niet hoe het komt dat je haar niet wil zitten. Het valt uit, voelt droog aan je hoofdhuid jeukt ... Evelien wist de oorzaak én de oplossing: een te droge hoofdhuid en gebruik van verkeerde shampoo. Ik ben nu een week verder, heb de adviezen van Evelien opgevolgd en een shampoo van REF aangeschaft; een die vocht in je haar en hoofdhuid brengt. Mijn haar voelt weer soepel aan en valt niet meer extreem uit! Ook de jeuk is verdwenen. Dankjewel Evelien!
Colorist expert
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Evelien
5.0
87 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Evelien

Professioneel6
Vakkundig5

Over

Eefz Hair Experience
Ruimtevaartbaan 58
3402DR Ijsselstein

In IJsselstein kunnen vrouwen en mannen naar Eefz Hair Experience, een kapsalon met veel privacy - je wordt namelijk als enige geholpen in de salon - waar je uit verschillende behandelingen kunt kiezen.

Eigenaresse Evelien geeft veel persoonlijke aandacht en eerlijk advies bij het maken van je keuze voor je nieuwe coupe of haarkleur. De behandelingen vinden plaats in een privéruimte, waardoor je goed tot rust kunt komen en er dus aandacht is alleen voor jou. Je krijgt bij elke behandeling een ontspannende hoofdhuidmassage voor een unieke experience. Je kunt naast kappersbehandelingen ook nog je wimpers en/of wenkbrauwen laten verven om je look te versterken of zelfs een wimperlift laten doen.

Handig om te weten: je kunt voor de deur gratis parkeren.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt