ELENail Art Studio

Jan van Galenstraat 129, Amsterdam
4,5
63 reviews
Jan van Galenstraat 129, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,5
63 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een goede behandeling! De salon is rustig en verzorgd en de eigenaresse werkt nauwkeurig. Ik ben erg tevreden over mijn bezoek en het resultaat!
Suzanne
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Margie
2 maanden geleden
Resultaat is prachtig!
Meike
2 maanden geleden
Aardige dame, volgens mij echt begaan met je nagels. Ze vond het oprecht erg dat mijn nagels in slechte toestand waren. 1 dag eerder had ik mijn afspraak 2 uur van tevoren afgezegd, ook dat kon gewoon. Ook gaf ze mij een kortingsbon. Paar keer pijn gehad bij het verwijderen van mijn nagels. Heb ook 1 diepe snee in een vinger. Na het weghalen van de nepnagels kreeg ik herome extra sterke nagelverharder op mijn nagels. Dat deed ongelooflijk veel pijn onder mijn nagels en aan mijn vingertoppen. Pas thuis kwam ik erachter dat je dat absoluut niet op je nagels mag direct na het verwijderen van nepnagels. Dus dat was een minpunt. Ze gaf wel tips voor andere goede salons voor wanneer ze met vakantie is. Heeft veel kleuren gellak en heeft daar verstand van. Van de manicure had ik meer verwacht
Charissa
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Proper treatment, beautiful colors and caring attitude! Loved it!
Julia
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

ELENail Art Studio
Jan van Galenstraat 129
Amsterdam

Aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West vind je ELENail Art Studio. Bij deze knusse nagelsalon aan huis kun je terecht voor een volledige hand- en voetverzorging. Eigenaresse Elena is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels, maar ook voor een fijne manicure en pedicure ben je bij haar aan het juiste adres. Lelijke nagels zijn passé, want Elena weet ze in een handomdraai om te toveren tot echte eyecatchers. Hou je van opvallend? Met behulp van diverse nail art-technieken krijgen jouw nagels een persoonlijke touch. Handig om te weten: Elena spreekt Nederlands, Engels, Russisch en Georgisch.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt