Reviews

5,0
22 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
sanne van heel
2 maanden geleden
So happy to have found a beautician who I can go to all the time :) Great advice and a really clean and beautiful room. A good beautician will ALWAYS make suggestions to you! and Karmelita did exactly that.
Allessandria Coppola
3 maanden geleden
Ik kom geregeld bij Elita en iedere keer ben ik weer aangenaam verrast door de sfeer en de service. Het is echt een aanrader.
Anoniem
4 maanden geleden
Afgelopen vrijdag heb ik een hele fijne behandeling gehad bij Elita Cosmetic Care! Karmelita heeft duidelijk verstand van haar vak en een mooie bijkomstigheid is dat zij verstand heeft van de donkere huid, dit heb ik nog niet bij andere salons meegemaakt. De producten van Janssen Cosmetics kende ik eerder nog niet, maar vanaf nu gaan deze in mijn vaste routine. Ik kan nu al niet wachten tot mijn vervolgafspraak!
Sarah Ponto
6 maanden geleden
Geweldige ervaring! Er wordt alle tijd genomen en niet op de klok gekeken, héél fijn! Ik kreeg voor mijn droge handen een heerlijke pakking tijdens het masker, gewoon verwennerij. Alles wordt goed uitgelegd en ook het advies was top, nu een maand later merk ik dat mijn huid er een heel stuk op vooruit is gegaan en dat alleen maar door de juiste producten te gebruiken. Ik heb mijn schoonheidsspecialiste gevonden!
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Elita Cosmetic Care
Rietgors 24
1111VR Diemen

Karmelita is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Elita Cosmetic Care. Zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en wil echt alles over de huid weten. Elita Cosmetic Care heeft je huid veel te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor de innovatieve OxyGeneo behandeling die werkt op basis van zuurstoftherapie. Ook is Karmelita gespecialiseerd in het behandelen van acne. Naast diverse schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidverstrakking kun je er ook terecht voor pijnloze ontharing. De producten waarmee gewerkt wordt bevatten natuurlijke bio-actieve werkstoffen en zijn 100% dierproefvrij. Huidverbetering en wellness gaan hand in hand bij Elita Cosmetic Care. Let op, het huis is moeilijk te vinden vandaar de volgende routebeschrijving. In Diemen Noord rij je vanaf de Vogelweg rechtsaf de Tureluurweg op, daarna neem je de tweede straat links -Bonte Kraai- en vervolgens de eerste straat rechts -Wulp-, deze rij je helemaal uit tot je niet verder kunt (alleen nog maar rechtsaf). Het hoge hoekhuis links is Rietgors 24.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3021:00
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
10:3021:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
11:0015:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt