Reviews

4,9
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Milangela
5 dagen geleden
Ik ben geweest voor harsen hele gezicht. Karmelita neemt echt de tijd. Ze gaat netjes en precies te werk. Ik ga zeker terug.
Meraya Dayala
één maand geleden
Karmelita is gastvrij, open en professioneel, ik voelde me thuis en welkom.
Joyce
één maand geleden
Joke
2 maanden geleden
Fijne salon aan huis, hele vriendelijke eigenaresse die me vakkundig door m'n eerst Brazilian wax heel hielp. Ik kom zeker terug bij deze salon!
Coos
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Elita Cosmetic Care
Rietgors 24
1111VR Diemen

Karmelita is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Elita Cosmetic Care. Zij blijft zich voortdurend ontwikkelen en wil echt alles over de huid weten. Elita Cosmetic Care heeft je huid veel te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor de innovatieve OxyGeneo behandeling die werkt op basis van zuurstoftherapie. Ook is Karmelita gespecialiseerd in het behandelen van acne. Naast diverse schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidverstrakking kun je er ook terecht voor pijnloze ontharing. De producten waarmee gewerkt wordt bevatten natuurlijke bio-actieve werkstoffen en zijn 100% dierproefvrij. Huidverbetering en wellness gaan hand in hand bij Elita Cosmetic Care. Let op, het huis is moeilijk te vinden vandaar de volgende routebeschrijving. In Diemen Noord rij je vanaf de Vogelweg rechtsaf de Tureluurweg op, daarna neem je de tweede straat links -Bonte Kraai- en vervolgens de eerste straat rechts -Wulp-, deze rij je helemaal uit tot je niet verder kunt (alleen nog maar rechtsaf). Het hoge hoekhuis links is Rietgors 24.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
11:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt