Elixir Health & Beauty

4,7
30 reviews
Hoofdweg 488, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,7
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eerste keer een bezoek bij deze schoonheidssalon. Zeer fijne medewerkster en de behandeling was uitstekend voor herhaling vatbaar.
Prima service.
Enorm goed geholpen! Zahra heeft ook uitleg gegeven overhoe je thuis ervoor zorgt dat je gezicht mooi blijft! Zeer ontspannend en goede care
Best duur
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zahra
4.8
20 reviews

Over

Make up en mijn uiterlijk was mijn passie. Ik genot vooral van wenkbrauwen. Ik denk dat het mooiste ogen zonder mooie wenkbrauwen niet kan uitstralen. Ik heb van mijn passie een werk gemaakt. Vanaf 2016 ben ik begonnen om de Permanente make up te beheersen. Eerst heb ik mijn basic microblaing diploma gehaald en daarna aanvullende opleidingen gedaan. Ik heb mijn Masteropleiding bij PHIBROWS gehaald daarna durf ik mezelf dan ook dé specialist op het gebied van PMU (Permanente Make up) te noemen. WE CARE ABOUT YOUR HEALTH & BEAUTY" Een plaats waar jullie vol vertrouwen kunnen genieten en veranderen. Hoge kwaliteit, goede dienst en klantentevredenheid zijn onze belangenrijkste doelen. Hoe belangrijk zijn uw wenkbrauwen in uw uiterlijk? Zonder wenkbrauwen mist u iets groots in uw gezicht. Maakt u geen zorgen. Wij staan voor u klaar met een professionele team.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Zahra

Deskundig5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid

Over

Elixir Health & Beauty
Hoofdweg 488
Rotterdam

Elixer Health & Beauty in Rotterdam is een schoonheidssalon met een warme en huiselijke sfeer. Je kunt bij de salon terecht voor diverse facials en huidverbeterende behandelingen. De therapeute blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en producten op de markt om ervoor te zorgen dat je maximaal voordeel uit je behandelingen haalt.

Kwaliteit en jouw wensen staan hier centraal. Dit betekent dat je altijd persoonlijke aandacht en een behandeling op maat krijgt. Tijdens de behandelingen ervaar je een relaxte sfeer, zodat je volledig ontspannen de salon verlaat.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
11:0015:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
11:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt