Reviews

4,8
46 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super goed! Een aanrader. Please try
Ruby El Amrani
één maand geleden
Enisa heeft mij een zeer fijne ontspanningsmassage gegeven. Zij doet je even de wereld om je heen vergeten en te focussen op jezelf. Dat heeft iedereen af en toe nodig. Een echte aanrader.
Gin Ong
2 maanden geleden
Een hele fijne salon. Erg schoon en netjes en Enisa is super lief en vriendelijk. Heerlijke massages en speciale healing behandelingen. Enisa heeft mij erg geholpen! Dank je wel Enisa!! Ik kom snel weer terug..
Carina Tolud
3 maanden geleden
Maria Arends
3 maanden geleden
Kwam vandaag voor een chakrahealing bij Enisa. Had de salon niet Bij iemand thuis verwacht maar vond het ontvangst erg warm en begripvol. Kreeg ook nog affirmaties mee om meer in mijn kracht te komen. De energetische behandeling was zeer ontspannend en een stuk emotioneel lichter verliet ik het pand weer na anderhalf uur. Enisa heeft mij met deze goede behandeling en raad echt "gehealed".
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Enisa Healing en Massage - Amsterdam Noord
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash betaling in de salon en online payment via TW only.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt