Reviews

4,7
14 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Trudith stemt helemaal op je wensen af, echt een fijne massage!
Myra Klee
2 maanden geleden
Dubbel en dwars de moeite waard! Heerlijk ontspannen en de vriendelijkste masseuse die ik ooit heb ontmoet. (En dat zijn er inmiddels een hoop met alle spa bezoekjes)
Gaby van Hasselt
2 maanden geleden
Heerlijke massage en fijne persoonlijk contact
Barbara Minde
2 maanden geleden
Anoniem
4 maanden geleden
Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld als hier. Vriendelijk personeel nadat er wat problemen waren ontstaan in de ochtend en ze was zo lief om een afspraak te verzetten om mijn zusje als nog een extra behandeling te geven
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Enjoy Your Massage
De Savornin Lohmanplein 7
2566AA Den Haag

Bij Enjoy Your Massage ben je welkom voor een professionele ontspanningsmassage of hotstone massage. De gediplomeerde masseuse weet exact hoe jouw lichaam moet worden behandeld om maximale ontspanning te bereiken, pijnklachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. De sfeervolle ambiance, zachte achtergrondmuziek en heerlijke oliegeur, zorgen dat jij volledig kunt ontspannen. De salon biedt de mogelijkheid om voor en/of na je massage te douchen. Wil je een massage combineren met een saunabezoek? Dat kan; ze zijn gevestigd in de sfeervolle Spa van het Wellnesscenter Health Spa. Let op! In de salon kan niet gepind worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0022:00
Woensdag
11:0022:00
Donderdag
11:0022:00
Vrijdag
11:0022:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt