Reviews

4,8
55 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ron is een pro, een mensenmens. Hij denkt mee over welk kapsel het best bij je past. En de man heeft tot nu toe alleen maar gelijk!
Tom
11 dagen geleden
Mijn zoon (16) is heel tevreden over zijn kapsel. Hij is vriendelijk geholpen en goed geknipt. Dit wordt zijn vaste kapper.
Anoniem
14 dagen geleden
Gewoon super goed behandeld, een zaak om terug te komen
Maron
18 dagen geleden
Top kapper. En altijd gezellig.
Bas
20 dagen geleden
Ronnie is een aardige man die de tijd neemt om naar je wensen en verhaal te luisteren. Hij legt duidelijk uit wat hij gaat doen en vooral ook waarom hij bepaalde dingen doet. Bovendien geeft hij gevraagd en ongevraagd handige tips. Een prettige knip-ervaring in een gezellige ambiance.
Roel
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Ennou ?? Ronnie
Leidsestraat 20 a Zwart
2013XK Haarlem

Een Barbier heeft niet zomaar een beroep. Hij is onderdeel van een cultuur die over de hele wereld op dezelfde manier beleeft wordt. Hij is een echte ambachtsman die zijn van met passie en klasse uitvoert. Bij Ennou Barbiershop kun je deze beleving ervaren! Die beleving begint al bij binnenkomst in de echte oldschool ingerichte barbiershop. Barbier, kapper en masseur Ron houdt echt van zijn vak. De passie en liefde voor het vak straalt er vanaf tijdens de behandeling. Je kunt bij hem ook terecht voor een ontspannende stoelmassage.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0014:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Barbershops in de buurt