Essential Touch

Kleiweg 150A, Rotterdam
Kleiweg 150A, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wauw, wat is deze plek een mooie vondst! Ik zocht al zo lang naar een fijne salon in Rotterdam, maar de meeste vind ik te shabby. Essential Touch was (eindelijk!!) een oase van rust met de beste massage tot nu toe. Vincent zet verschillende massagetechnieken in en had goed door aan welke punten hij extra aandacht moest geven. Omdat het de eerste keer was heeft hij ook langer de tijd voor me genomen. Vincent zelf is een bijzonder lief en open mens. Ik ga mijn vriend ook sturen en kom snel weer terug!
Een massage kan heel verschillend zijn en naar mijn ervaring in NL vaak niet zoals in Azië. Vincent komt uit Bali en heeft daar ook alle kennis opgedaan. Zodra op de tafel ligt waan je je in Bali. Het is heel fijn dat hij ook veel kennis van het lichaam heeft en je echt met bepaalde problemen kan helpen. De massage is fantastisch voor het lichaam, maar ook voor je mind is dit een ontzettend ontspannende ervaring. Het is geen standaard massage, maar Bodyworks en Traditioneel. Een kado!
Pure magie! Dansende handen! Goede energie! Krachtig! En wat een rust..... Zoveel meer dan een massage! Een behandeling van Vincent is pure weldaad voor lichaam en geest. Hij is zeer sensitief en intuïtief waardoor hij spanningen op alle niveaus los weet te weken. Diepe ontspanning gevolgd door levensenergie die gaat stromen. Keer op keer een bijzondere ervaring. Routine bestaat niet voor Vincent. Geen enkele keer is de massage gelijk. Wel elke keer precies wat ik nodig heb. Just awesome!
Na de eerste kennismaking met Vincent en zijn manier van masseren ben ik verschillende keren terug gekomen om van zijn behandeling te genieten. Het is een heel prettige massage, heel ontspannend. Vincent werkt geconcentreerd en met veel energie aan je lichaam. Ik heb het volste vertrouwen in hem en er gaat een grote rust van hem uit. Vanwege het corona-virus houdt hij zich strikt aan de hygiëneregels en vraagt dat ook van de klant. Ik kan zijn salon alleen maar van harte aanbevelen!
Ik word al 3 jaar gemasseerd door Vincent en jm ga nergens anders meer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vincent

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Spa faciliteiten
Dubbele behandelruimte
Talen
Engels

Over

Essential Touch
Kleiweg 150A
Rotterdam

Bij Essential Touch in Rotterdam kun je terecht als jij je lichaam en geest weer helemaal in balans wilt brengen. De hoogwaardige massages combineren Oosterse behandelsmethoden en Westerse technieken.
Massagetherapeut Vincent heeft al vele jaren ervaring en met de holistische benadering van massages zorgt hij dat je volledig kan ontspannen en je na de behandeling volledig in balans voelt.
Of je nou kiest voor een voetmassage of je hele lichaam laat kneden, het zal een unieke en ontspannende ervaring zijn!

MaMaandag
10:0022:15
DiDinsdag
10:0022:15
WoWoensdag
10:0022:15
DoDonderdag
10:0022:15
VrVrijdag
10:0021:15
ZaZaterdag
10:0019:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt