Esthetique Louise

Freericksplaats 5, Rotterdam
Freericksplaats 5, Rotterdam
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De aanpak van Louise is heel pakkend. Ze weet wat ze doet en waarom ze het doet. Goede producten, goede uitleg en verzorging. Ze maakt het verschil door voeding erin te betrekken. Heel erg fijn en goed onderbouwd!
Deze nieuwe salon is een aanwinst voor Rotterdam. Vriendelijke en netjes werkende eigenaresse Louise heeft een meet en Greet behandeling gegeven waarbij ik €10 kennismakingskorting kreeg. Ook de wimpers en wenkbrauwen laten verven mooi en kundig gedaan. Ik ga zeker terug.
Mooie salon die een comfortabele behandelstoel heeft. Er worden goede produkten gebruikt. Goede uitleg over de behandeling en goede adviezen om je huid te verzorgen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

L
Louise

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Lokale producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Esthetique Louise
Freericksplaats 5
Rotterdam

Echte schoonheid zit van binnen! Maar laat ze je bij Esthetique Louise in Rotterdam helpen om die bij jou naar boven te halen. Ze hebben een breed aanbod aan huidverbeterende behandelingen om jou weer helemaal te laten stralen. Kies voor de kennismakingsbehandeling als je niet weet wat het beste bij je huid past, of ga voor een van de specifieke treatments om jouw huidproblemen te lijf te gaan
Hier adviseren ze je graag over wat je zelf ook kunt doen om je huid fit en glanzend te houden, door bijvoorbeeld de juiste voeding te kiezen. De salon is verwelkomend en door de sfeer die er heerst waan je je haast in Parijs. Dus zeg au revoir tegen stress en een slechte huid, want je loopt Esthetique Louise weer stralend uit!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:30
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt