Reviews

4,0
125 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Onprofessioneel, ongezellig, veel betere pedicures gehad. Prijs en kwaliteitsverhouding is diep en diep triest. Ik kom hier nooit meer. Ik heb echter betere behandelingen elders gehad die ik zou aanraden. Ze weten niet hoe ze klantcontact moeten opbouwen en hoe je het aantrekkelijk kunt maken. Je kunt veel beter naar een ander gaan. Geen wonder dat deze vaak leeg staat. Mijn advies ga liever naar chinese nail spa in plaats van hier.
Natasha Singh
23 dagen geleden
Geholpen door Senna, die vol gedrevenheid aan de slag ging met mijn wimpers. Dat is ook terug te zien in het resultaat, daarmee dan ook meer dan tevreden en kom ik zeker terug:-).
Hayat Asr
één maand geleden
geboekt voor 1 1/2 uur, na 1 uur weer buiten incl gellak gelakte teennagels. Geen 2e keer voelde me een beetje in de maling genomen. Als je 3 sterren aanvinkt wordt de beoordeling niet geplaatst
Anoniem
één maand geleden
Kwam op tijd voor afspraak om 17:50. Tot mijn verrassing was de salon al helemaal dicht. Terwijl ik naar de bevestigingsmail zocht om te kijken of ik mij had vergist, kwam de medewerkster naar buiten. Toen ik haar op mijn afspraak (die inderdaad om 17.50 geboekt was) attendeerde, gaf zij aan dat mijn afspraak om half 6 was. Op het laten zien van de boekingsbevestiging aan haar, was haar antwoord "niet mijn probleem, ik ga je alsnog niet meer helpen nu". Service en toon of voice waren zeer asociaal en zal deze salon zeker niet aanbevelen en kom hier nooit meer terug.
Marieke
één maand geleden
Floor
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Estilo Beauty Skin Spa
Zeilstraat 19
Amsterdam

Op de Zeilstraat kan je ontsnappen aan de stress van alledag. Laat je huid Bij Estilo verzorgen, vitaliseren en verwennen. Stap even een totaal andere wereld binnen. Een warme, luxe en gezellige wereld waar je alle dagelijkse beslommeringen achter je kan laten en helemaal niets hoeft; behalve compleet ontspannen. Laad lichaam en geest op tijdens een spa-arrangement, gezichtsbehandeling of pedicure. Estilo staat voor persoonlijke aandacht, ontspanning en eerlijk en professioneel advies. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten en de nieuwste apparatuur.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0018:30
Donderdag
10:0018:30
Vrijdag
10:0018:30
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt