Excellent Beauty

Middenwetering 21, 3543AR Utrecht
4,4
196 reviews
Middenwetering 21, 3543AR Utrecht

Reviews

4,4
196 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vorig keer mijn wenkbrauwen laten doen toen was het goed. Nu 3 dagen geleden laten doen en zit onder de rode plekken van de wondjes en mijn huid is helemaal stuk.
Martijn c
één maand geleden
Toon reactie salon...
Rowena
één maand geleden
👍
Emma
2 maanden geleden
Voor de brazillian behandeling naar Excellent Beauty geweest. De Eerste en de laatste keer. De salon heeft geen sfeer, maakt een onderdeel uit van een fitnessclub. De behandeling zelf vond ik niet profesioneel, niet alle haartjes zijn verwijderd wat ik helaas pas thuis heb gezien. Nu moet ik me alsnog scheren wat niet de bedoeling is. Er was ook niet alle hars schoongemaakt waardoor was het een beetje kleverig daaronder wat niet fijn aanvoelt als het nog wat zaken moet regelen voor je kan eindelijk douchen. Bij ene lip heb ik nu meerdere bloeduitstortingen. Als geen ervaring zou hebben met andere salons die brazillian wax doen zou ik zeggen niet slecht en dat het waarschijnlijk bij de behandeling hoort maar omdat ik weet wat voor kwaliteit andere leveren moet ik hier helaas kritisch blijven. Geen tweede bezoek voor mij bij Excellent beauty
Karolina
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik ben super tevreden met mijn wimpers. Hoef niet meer mascara :)
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Excellent Beauty
Middenwetering 21
3543AR Utrecht

Excellent Beauty is een schoonheidssalon gevestigd aan de Middenwetering in Utrecht in het gebouw van Fitland. Hier zit je goed voor diverse behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, epileren van wenkbrauwen, verven van wenkbrauwen en wimpers en harsbehandelingen. Er wordt gewerkt met biologische cosmetica van Dr. Eckstein en Dr. Grandel. Excellent Beauty biedt dus de ultieme mogelijkheid om te genieten van een momentje voor jezelf terwijl je heerlijk wordt verzorgd. Het resultaat mag er zijn, want na een behandeling bij deze salon zit je weer heerlijk in je vel.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt