Extended Hair & Cosmetics

Nieuwstraat 7, 5211NL Den Bosch
4,3
29 reviews
Nieuwstraat 7, 5211NL Den Bosch
Last-minutekorting

Reviews

4,3
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen, ze besteden echt aandacht aan je mening en zijn heel behulpzaam wat ik ontzettend waardeer. Het kleuren is mooi maar wel voor halflang haar (half kleuren) 65 euro kwijt ipv 35 bij mijn ‘reguliere’ kapper. Aan de achterkant is mijn haar ook wat minder mooi geknipt blijkt na een douchebeurt. Ben wel tevreden, maar dus duurder uit wat prijs/kwaliteit wat minder maakt.
Anne
7 dagen geleden
Ze hebben mn haar geweldig geknipt !! Ik vertelde hoe ik het ongeveer wou hebben en ze hebben hun uitstekende best gedaan !! Ik kom sws weer terug !!
Keven
23 dagen geleden
helaas was ik niet aangemeld terwijl ik wel heb betaald maar gelukkig is er toch geknipt door superaardige Jacinta .
Mieke
één maand geleden
Shaily
3 maanden geleden
Hele fijne behandeling gekregen bij Extended. Het was de eerste keer dat ik mijn wenkbrauwen liet epileren, maar door de fijne sfeer en uitleg voelde ik me in goede handen. Blij met het resultaat!
Anne
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Extended Hair & Cosmetics
Nieuwstraat 7
5211NL Den Bosch

Extended Hair & Cosmetics is dè specialist op het gebied van haarverlenging en volumevermeerdering. De missie van het team is dat jij als klant stralend en met (meer) zelfvertrouwen de salon verlaat. Het is een kleine, professionele salon in huiskamersfeer met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Je kan terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals, haarwerken, kapsalon-behandelingen, visagie en hand- en nagelverzorging. Door de unieke (weaving)techniek blijft het haar onbeschadigd waardoor het eigen haar niet wordt aangetast.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt