Farm de Beauty

Frederikstraat 599, 2514LR Den Haag
4,1
41 reviews
Frederikstraat 599, 2514LR Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,1
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Erg fijne, effectieve behandeling!
Anoniem
25 dagen geleden
De behandeling is aangeboden als relax massage, maar er wordt geen massage uitgevoerd. De behandeling houdt in dat je een plastic broek aan krijgt met daarin een luchtdruksysteem. Dit kan dus niet aangemerkt worden als massage en het ontspanningseffect is teleurstellend. Het lijkt een koopje te zijn maar voor wat je er voor krijgt relatief duur.
Dootje
4 maanden geleden
I booked a massage, and that's what it said in the description, at least back then. When arrived I was placed in these pressure pants, so received no massage. Anti-Cellulite massage is a complex and physically demanding massage, which is what I paid for. To ask such a price when all your work is done by a machine... Never again.
Diana Hmelevska
4 maanden geleden
I had a lovely facial, very relaxing and soothing for my skin.
Stacy
5 maanden geleden
Door een foutje van mezelf een heerlijke facial gehad i.p.v. de massage. Genoten van de behandeling, geweldige service en top resultaat. Ga zeker weer!
Merel
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Farm de Beauty
Frederikstraat 599
2514LR Den Haag

Op de Frederikstraat kun je terecht bij Farm de Beauty. Jeanette wil graag het meest natuurlijk resultaat behalen zonder dat er gesneden hoeft te worden. Bij Farm de Beauty kun je terecht voor huidverbetering en huidverjonging. Jeanette kijkt heel goed naar wat bij je past en daar past ze de behandeling op aan. Zo krijg je hier zonder medische ingrepen weer een mooie en gezonde uitstraling. Je kunt terecht voor gezichtsbehandelingen, tattoo en pigmentvlekken verwijderen, ontharen, afslanken en permanente make-up.

MaMaandag
14:0020:00
DiDinsdag
09:3017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt