Reviews

4,7
425 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
XT
16 uur geleden
Prettige omgeving, goede hygiene en klant centraal. Prima sportmassage door Rachell, zeer kundig en met nuttige adviezen. Een aanrader voor alle pijnlijke ledematen.
Peter
2 dagen geleden
Uitstekend
Anoniem
2 dagen geleden
Ik kom nu sinds een paar jaar bij Fitsolution voor de lypossage. Heb veel baat bij deze behandeling, niet alleen uit esthetisch oogpunt maar ook qua hinder/pijn die je fysiek ervaart van cellulite. Deze techniek/dit type massage werkt extra goed door de uitvoering - Claudia gaat er elke behandeling weer voor de volle 100% voor, het wordt nooit routine. Sinds een paar maanden doe ik de lypossage met cupping en icing i.c.m. bioslimming. Deze twee zijn een gouden combi. Na drie bioslimming behandelingen was ik twee kilo kwijt en waren mijn lovehandles nagenoeg weg. Ik kan deze behandelingen iedereen aanbevelen en ook specifiek bij Fitsolution vanwege de meerwaarde van de uitvoering met volle 100% inzet en algehele zorg en aandacht!
Anoniem
3 dagen geleden
Eindelijk een stevige message!
Alexander
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Fitsolution Massagecompany
Noordsingel 52
3032BE Rotterdam

Dé salon waar je terecht kan voor sportmassages, wellness massages, cosmetische massages, therapeutische behandelingen en lichaamspakkingen. Je lichaam gebruik je iedere dag. Door onregelmatige bezigheden of stress kan je lichaam in disbalans raken. Om goede prestaties te kunnen leveren zal je lichaam in goede conditie moeten verkeren. Een massage zorgt voor het onderhoud van je lichaam. Een ware traktatie voor het lichaam zijn de lichaamspakkingen, deze zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven je direct een voelbaar resultaat. Tevens te combineren als arrangement, waarbij je heerlijke hapjes en onbeperkt thee geserveerd krijgt.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0020:00
Zondag
09:0020:00

Massagesalons in de buurt