Fitte Voeten

Bisschopsmolenstraat 101, 4876AJ Etten-Leur
4,8
94 reviews
Bisschopsmolenstraat 101, 4876AJ Etten-Leur

Alle behandelingen

Reviews

4,8
94 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
ok
Anoniem
15 dagen geleden
Frank
één maand geleden
Ik heb fitte voeten voor de eerste keer bezocht omdat mijn huidige pedicure ermee gestopt is. Maar jeetje wat een verschil zeg. Ik ben nog nooit een pedicure mee gemaakt die zoveel zorg aandacht en vooral veel liefde geeft aan je voeten. Jully is naar mijn idee een kundige vrouw die ook op medisch gebied heel veel verstand heeft van voeten en de innerlijke mens. Ik wist niet dan mijn voetjes zoveel aandacht nodig hadden en dat er toch wel veel mee aan de hand is. Super fijn om hierop gewezen te worden en een hoop tips en adviezen te krijgen die mijn voeten verdienen. Ben zuinig op je voeten. Zij verdienen alle aandacht. Zij dragen je je hele leven. Mijn voeten verdienen de aandacht en zorg van Fitte voeten en van mezelf. 😍 Het enige wat ik miste was een gezellig muziekje en een rustgevend geurtje voor nog iets meer beleving. Verder was het perfect.
Silvia
2 maanden geleden
goede behandeling en heel vriendelijk
A.
2 maanden geleden
Prima en vriendelijke service!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Fitte Voeten
Bisschopsmolenstraat 101
4876AJ Etten-Leur

Heb jij last van je voeten of gun je ze gewoon die extra verzorging die ze verdienen? Kom dan langs bij Fitte Voeten in Etten-Leur. Eigenaresse Jully is gediplomeerd pedicure en medisch pedicure in opleiding. Hierdoor kun je hier terecht met risicovoeten. Risicovoeten zijn voeten als gevolg van bijvoorbeeld reuma, diabetes, spasticiteit of ouderdom. Daarnaast geeft Jully behandelingen voor complexere voeten met nagelproblematiek, door middel van orthesiologie, nagelregulatie, nagelreparatie en antidruk technieken. De eigenaresse is lid van de brancheorganisatie Provoet en staat ingeschreven in het Kwaliteits-Register voor de Pedicure.

Goed om te weten: de praktijk bevindt zich op de begane grond, is goed toegankelijk voor minder valide en is te vinden in het centrum van Etten-Leur.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt