Flawlash Haren

5,0
18 reviews
Felland Noord 12L, Haren, 9753TB
Morgen open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn nagels zien er weer super uit .. erg tevreden ..
Een hele gezellige middag gehad en ook nog eens naar huis met mooie wimpers voor de komende 7 week! Wat wil je nog meer!!!
Net als voorgaande keren fijn geholpen. Lekker kopje koffie en dan wordt er rustig toegewerkt naar mooi verzorgde handen. Als jarenlange nagelbijter had ik weinig vertrouwen in het resultaat, maar het is ongelooflijk! Mn nagels worden op zo'n natuurlijke manier verhard dat ik er inmiddels niet meer op bijt! Cassandra neemt echt de tijd voor je; heel fijn!
Altijd tevreden bij Cassandra! Werkt heel netjes en een hele lieve meid is het!
Thuis komen, dat is wat je doet als je bij Flawlash Haren binnenstapt. Hoewel je ook echt wel het gevoel hebt dat je er even uit bent geweest, mag je genieten van een stukje rust en een hoop gezelligheid. Cassandra werkt super secuur, draagt zorg uit naar haar klanten, is oprecht geïnteresseerd en is zowel teder als duidelijk in haar aanpak. Dat maakt dat ik kan/mag vertrouwen op haar expertise in het vak. Ik heb intens genoten! En kijk steeds weer uit naar het volgende moment dat ik bij haar mag komen.
Toon meer reviews...

Over

Flawlash Haren
Felland Noord 12L
9753TB Haren

Flawlash is een beautystudio en opleidingscentrum in Haren, gespecialiseerd in de nieuwste technieken voor wimpers, wenkbrauwen en de natuurlijke nagel. De salon staat voor kwaliteit, luxe en een ontspannen sfeer.

Flawlash Haren maakt gebruik van de beste merken en heeft als uitgangspunt om elke vrouw te laten uitstralen wat haar mooi en uniek maakt: kracht, zelfvertrouwen en jouw natuurlijke en unieke schoonheid.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte op loopafstand.

Het team: Gezellig en professioneel opgeleid met een gedetailleerd oog voor de natuurlijke schoonheid van de klant. Zowel de wimper, wenkbrauw en nagelbehandelingen als privé trainingen worden uitgevoerd door eigenaresse Cassandra.

Sfeer: Professioneel, met een ontspannen en gezellige ambiance.

Gespecialiseerd in: Flawlash Haren is een beautystudio in Haren, Groningen. Gespecialiseerd in wimperlifting, henna brows & het perfectioneren van de natuurlijke nagel.

Merken en producten: Flawlash Haren werkt o.a. met bekende merken als: Flawlash, Mrs. Highbrow Amsterdam, Dyotics, Artistic Naildesign en Didier Lab Paris.

De extra's: Privé trainingen mogelijk. Gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0013:00
VrVrijdag
09:0013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt