Reviews

4,7
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Tuina massage gehad, elke knoop werd aangepakt! Aanrader.
Anoniem
11 dagen geleden
Francis is echt een kundige masseuse. Ik heb vooral veel last van knopen in schouders en rug. Na een massage ben ik weer helemaal los.
6 maanden geleden
Weer een heerlijke masage gehad!!! Even helemaal Zenn. Ze stelt je op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Je voelt je daarna weer helemaal opgeladen. En heb meer energie. Zeker voor herhaling vatbaar!!
7 maanden geleden
Iedere maand ga ik voor een ontspanningsmassage naar Francis. Dit is een moment waar ik altijd weer naar uitkijk en waar ik weer ontspannen en relaxt vandaan kom. De afspraak voor februari is al gemaakt!
Han
7 maanden geleden
Ik heb erg baat bij de massage's van Francis , vanwege artrose klachten. Komt altijd ontspannen weer thuis . Ook vaak een reiki behandeling gehad en daarna een massage is ook aan te bevelen . Kijk weer uit naar de volgende behandeling
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Galactic Butterfly
Timor 15
2721GD Zoetermeer

Aan de Timor in Zoetermeer is Galactic Butterfly gevestigd. Eigenaresse Francis is gediplomeerd massagetherapeute voor zowel therapeutische- als ontspanningsmassages. De therapeutische Tui Na massage is een krachtige, effectieve en prettige lichaamsmassage die gebaseerd is op eeuwenoude Chinese technieken. De behandelingen zijn gericht op zowel ontspanning als op het verlichten van lichamelijke klachten zoals stress, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn en spier- en gewrichtsklachten.
Let op! Er is een trap aanwezig.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt