Gelamour Nail Spa

Clausplein 2, 5611XP Eindhoven
4,4
43 reviews
Clausplein 2, 5611XP Eindhoven

Alle behandelingen

Reviews

4,4
43 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mooi salon en vakkundige personeel
Anoniem
8 dagen geleden
Ben veel beter gewend van Salon gelamour , Behandeling zou 50 minuten duren en was binnen 30min klaar incl het lakken van de nagels kreeg ook geen voetmassage wat er wel bij inbegrepen zat. Jammer ! Verder ziet de salon er heel mooi uit.
Anoniem
11 dagen geleden
Nette salon en zeer vriendelijk personeel. Mijn voeten zagen er tip-top uit na de pedicure.
Andrea
20 dagen geleden
Bij binnenkomst hartelijk ontvangen. Mooie en nette salon. Misschien dat daarom de behandeling juist tegenviel. Pedicure bevatte alleen voetbadje, nagels vijlen, wat eelt wegvijlen en een voetenmasker. Geen aandacht besteed aan nagelriemen of verdere verzorging. Het kan zijn dat dit niet bij deze pedicure inzat oid, maar vind dit toch wel standaard. Stond na 40 minuten buiten i.p.v. de aangegeven 50 minuten. Bij thuiskomst vertoonde mijn gellak ook wat bobbels. Jammer, want uitstraling van de salon is erg mooi,
Milou Heesakkers
één maand geleden
Sanne is super!
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Gelamour Nail Spa
Clausplein 2
5611XP Eindhoven

Gelamour Nail Spa in het centrum van Eindhoven is een bijzondere, luxueuze en creatieve omgeving voor al jouw hand- en voetverzorgingen. Je kunt hier terecht voor een manicure, pedicure, nagelverlenging en Gelamour soak off gel polish. Kortom, je kunt je handen en voeten hier laten verzorgen, verwennen en opleuken. Maar er is meer! Deze unieke Nail Spa biedt ook manicure en pedicure aan voor mannen en kinderen, je kunt je zintuigen prikkelen met de spa-geuren Morning Dew of Floral Fields en voor de early birds is er op de woensdag- en zaterdagochtend tot 11.00 uur een gratis voedzame smoothie beschikbaar; voor wie de dag extra goed en ontspannen wilt beginnen.

Maandag
09:3017:30
Dinsdag
09:3020:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt