Reviews

4,0
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
10 min zitten wachten, vervolgens maar de naastgelegen salon binnen gelopen met de vraag of ik me daar moest melden. Ik kreeg te horen dat de dame er niet was en dat ik het zelf maar moest oplossen. Zelf de dame gebeld, die helaas op dat moment niet opnam. Ik kreeg in de salon te horen dat ze dan nog lag te slapen en werd verder genegeerd. Uit frustratie ben ik weggegaan. In de middag heeft ze me terug gebeld en uitgelegd dat ze ziek is. Dat kan gebeuren en is natuurlijk erg vervelend, maar dat de klantvriendelijkheid in de salon ontbreekt wanneer je afspraak niet doorgaat is niet okee.
Anoniem
één maand geleden
ideaal dat ik gelijk terecht kon. vriendelijk personeel en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding
Anoniem
2 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Goede behandeling,vriendelijke ontvangst
Anoniem
5 maanden geleden
Mooie nette salon. Ik werd vriendelijk ontvangen. Ik heb tevens professionele en passende adviezen ontvangen. Nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende keer!
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

GNYD Beauty
Nieuwe haven 275 a
3117AC Schiedam

Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty. Het is een schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samen komen. Het team bestaat uit ervaren allround schoonheidsspecialistes. Om jou de beste behandeling te kunnen geven maken ze vooraf een analyse van je huid. Er wordt onder andere gewerkt met producten van het Griekse merk Yellow Rose. Sema is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen. Fijn om te weten: er zijn mogelijkheden om behandelingen te claimen bij je zorgverzekering.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt