Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie

4,7
159 reviews
Maastrichtsestraat 92, Den Haag, 2587XH

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
159 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Authentiek en essentieel
Reden voor mijn beslissing om adem therapy te doen: (ex-)kankerpatiënt; blokkages; extreme vermoeidheid; oedeem; neuropathy. Vroeg om veel persoonlijke informatie; hier was ik op voorbereid en heel bewust de séance ingegaan. Eerlijkheid tegenover jezelf is het allerbelangrijkste denk ik; Gedurende adem therapy een aantal realisaties en gehele dag erg energiek en dat 'happy' gevoel. In de dagen erna een 'bal' in mijn buik (opgehoopte onbewuste zenuwen?). Zie uit naar de volgende sessie.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Debora
Lichaamstherapeut
4.8
81 reviews

Over

Wat voor klacht je ook hebt, Debora gaat altijd uit van het gezonde deel dat ook aanwezig is in je lichaam. Met andere woorden, een lichaam heeft een gigantisch zelfherstellend vermogen. Daar wordt tijdens de behandelsessies contact mee gemaakt. Ze past dit uitgangspunt toe in alle behandelingen. Alles reageert op elkaar in het lichaam, je spieren, botten, adem, darmen, gedachten en emoties. Het is fijn om daar weer balans in te ervaren.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Debora

Vakkundig5

Over

Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie
Maastrichtsestraat 92
2587XH Den Haag

Emoties kunnen zich lokaal vastzetten in het lichaam. Met de juiste aandacht en aanraking brengt Debora van Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie in Den Haag beweging in deze fysieke blokkades. Je kunt hier terecht voor shiatsu, voetreflex en Chi Nei Tsang. Dankzij de coachende ademhaling van Adem-Vrij-sessies ervaar je je oorspronkelijke levenskracht. Investeer in je gezondheid en zit lekkerder in je vel. Op werkdagen kun je van 10.00 tot 20.00 uur terecht voor een ontspannende of therapeutische behandeling waarbij echt de tijd voor je wordt genomen. De therapeutische behandelingen met intake worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Let op: in de praktijk kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt