Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie

4,7
147 reviews
Maastrichtsestraat 92, Den Haag, 2587XH
Vandaag open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
147 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Debora is een professionele, fijne en invoelende therapeute. Het is een cadeau aan jezelf om een behandeling van Debora te krijgen. "Hoofd" & "hart" komen weer meer bijeen!
Toon reactie salon...
Debora is heel warm , zeer deskundig, in korte tijd ( 2 uur ) hele belangrijke dingen ontdekt ,een onverwacht grote verbetering / oplossing van klachten ! ik kan samenvattend zeggen : maak een afspraak , twijfel niet.
Toon reactie salon...
Behandelingen zijn professioneel en zorgzaam. Ontspannen sfeer met kopje thee als afsluiting.
Toon reactie salon...
Mijn beste ervaring bij voetreflex massages. Eerst heb je samen een kort gesprek waarna de behandeling begint. Je merkt haar volle aandacht in de voetreflex terug. Ze is er voor jou en ze behandeld je zorgvoldig en deskundig. Ik ben meer dan tevreden.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Debora
Lichaamstherapeut
4.8
76 reviews

Over

Wat voor klacht je ook hebt, Debora gaat altijd uit van het gezonde deel dat ook aanwezig is in je lichaam. Met andere woorden, een lichaam heeft een gigantisch zelfherstellend vermogen. Daar wordt tijdens de behandelsessies contact mee gemaakt. Ze past dit uitgangspunt toe in alle behandelingen. Alles reageert op elkaar in het lichaam, je spieren, botten, adem, darmen, gedachten en emoties. Het is fijn om daar weer balans in te ervaren.

Behandelingen

Massage
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Debora

Vakkundig5

Over

Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie
Maastrichtsestraat 92
2587XH Den Haag

Emoties kunnen zich lokaal vastzetten in het lichaam. Met de juiste aandacht en aanraking brengt Debora van Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie in Den Haag beweging in deze fysieke blokkades. Je kunt hier terecht voor shiatsu, voetreflex en Chi Nei Tsang. Dankzij de coachende ademhaling van Adem-Vrij-sessies ervaar je je oorspronkelijke levenskracht. Investeer in je gezondheid en zit lekkerder in je vel. Op werkdagen kun je van 10.00 tot 20.00 uur terecht voor een ontspannende of therapeutische behandeling waarbij echt de tijd voor je wordt genomen. De therapeutische behandelingen met intake worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Let op: in de praktijk kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt