Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie

4,7
189 reviews
Maastrichtsestraat 92, Den Haag, 2587XH
Morgen open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
189 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik gaf met "de sterretjes"al aan dat ik alles geweldig vind bij Debora en daar blijf ik bij.!
Toon reactie salon...
Debora is een gevoelige en ervaren Shiatsu therapeute die nog veel meer in haar mars heeft waardoor zij een op maat gemaakte en op het individu afgestemde behandeling kan geven.
Toon reactie salon...
Adem is je eigen kracht, die mij een persoonlijk groei heeft doen ervaren, die geen enkele ander soort 'therapie' . Adem brengt je naar je diepste gevoelens, die we zo gewend zijn weg te stoppen. Tot ik vastliep in mijn leven en uiteindelijk terecht kwam bij Deborah. Emotioneel en intensief, maar na 5 sessies voel ik me thuis in mijn eigen lijf... ervaar ik rust, voel ik me krachtig en heb ik het stille fijne plekje in mezelf ontdekt. Ik kan het iedereen aanraden!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Debora
Lichaamstherapeut
4.9
100 reviews

Over

Wat voor klacht je ook hebt, Debora gaat altijd uit van het gezonde deel dat ook aanwezig is in je lichaam. Met andere woorden, een lichaam heeft een gigantisch zelfherstellend vermogen. Daar wordt tijdens de behandelsessies contact mee gemaakt. Ze past dit uitgangspunt toe in alle behandelingen. Alles reageert op elkaar in het lichaam, je spieren, botten, adem, darmen, gedachten en emoties. Het is fijn om daar weer balans in te ervaren.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Debora

Vakkundig9
Professioneel8
Deskundig6
Ervaren5

Over

Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie
Maastrichtsestraat 92
2587XH Den Haag

Emoties kunnen zich lokaal vastzetten in het lichaam. Met de juiste aandacht en aanraking brengt Debora van Goudenwagen praktijk voor lichaamstherapie in Den Haag beweging in deze fysieke blokkades. Je kunt hier terecht voor shiatsu, voetreflex en Chi Nei Tsang. Dankzij de coachende ademhaling van Adem-Vrij-sessies ervaar je je oorspronkelijke levenskracht. Investeer in je gezondheid en zit lekkerder in je vel. Op werkdagen kun je van 10.00 tot 20.00 uur terecht voor een ontspannende of therapeutische behandeling waarbij echt de tijd voor je wordt genomen. De therapeutische behandelingen met intake worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Let op: in de praktijk kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt