Grace Hairstyling & Beautycenter

Strevelsweg 688, Rotterdam
4,2
42 reviews
Strevelsweg 688, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Lichaam

Reviews

4,2
42 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ondanks dat ik een half uur te laat was, ben ik erg goed geholpen en is de tijd genomen om mijn haar goed te behandelen en mij te voorzien van advies. Erg prettige ervaring dus!
Ik ben heel blij dat ik Grace heb gevonden. Zij behandelt haar klanten goed en gaat vakkundig te werk. Ze heeft mij heel veel informatie en kennis gegeven over mijn eigen haar, waardoor ik nu beter weet met mijn kroes haar om te gaan. Ze geeft advies over wat je het beste met je haar kan doen en welke behandelingen er mogelijk zijn en naast dat is ze ook nog heel gezellig! Grace dankjewel!
Vandaag heb ik highlights in mijn haar laten zetten bij Grace, zij heeft eerst goed met mij besproken wat ik graag wilde en daarna de highlights in combinatie met een vitamine behandeling uitgevoerd. Ik ben super blij met het resultaat! Ik heb al vaker highlights laten zetten bij andere salons en vaak ging ik daar dan de deur uit met een andere coupe dan waar ik op hoopte. Nu was ik echt blij, de kleur past perfect bij mijn huid, en dankzij de vitamine behandeling voelde mijn haar gezond, zelfs ondanks dat mijn haar al vrij dun en beschadigd was. Ik ben blij dat ik het toch op deze manier heb kunnen highlighten (Ontkleuren) zoals ik het graag wilde hebben! Ook is Grace echt een vriendelijke mevrouw, je kan merken dat ze van haar vak houdt en houdt rekening met het type haar waar ze mee te maken heeft.
Goede service en mijn haar zit altijd mooi na de behandeling.
Ik kwam binnen voor een behandeling welke ik direct bij het salon had geboekt, maar ik werd wel meteen afgeraden om deze behandeling te volgen en in de plaats daarvan een duurdere en langere behandeling aangeraden te doen. Ik zei nog dat ik uiterlijk 2 uurtje over had voor die behandeling, zij accepteert het, maar helaas kreeg de kapster het niet af binnen de afgesproken tijd, omdat ze tussendoor binnenlopende klanten hielp terwijl ik een afspraak had voor een behandeling van 45min, die zij zelf afraadde. Ik zou €25 betalen, maar uiteindelijk werd dat €90 voor een paar chemische producten in je haar en ook nog eens exclusie model of tenminste dode puntjes te knippen. Simpelweg dramatisch slecht!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Grace
4.3
25 reviews

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht

Over

Grace Hairstyling & Beautycenter
Strevelsweg 688
Rotterdam

Bij Grace Hairstyling & Beautycenter in Rotterdam zijn ze gespecialiseerd in het knippen en behandelen van black hair. Met Europees of Aziatisch haar ben je hier ook aan het juiste adres.

Kapster Grace heeft meer dan 40 jaar ervaring en is een echte specialist als het gaat om black hair. Ze gaat jaarlijks naar Amerika om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Grace werkt vakkundig en is professioneel. Mocht je advies willen of nog ergens over twijfelen, geef het dan vooral aan, ze helpt je graag. In deze salon wordt gewerkt met hoogwaardige producten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt