Grace Hairstyling & Beautycenter

Strevelsweg 688, 3073DV Rotterdam
4,5
20 reviews
Strevelsweg 688, 3073DV Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,5
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I.P.
6 dagen geleden
De kapster wist dit niet en had daardoor minder tijd ingepland. Dit zorgde voor een bepaalde onrust en onzekerheid. Ik ben zelf niet zo moeilijk maar ik kreeg van anderen wel commentaar dat mijn haar niet netjes recht was geschoren van achteren. Ook was er ongevraagd teveel haar van mijn hoofdhaar en baard afgehaald.
Marco
4 maanden geleden
Jason
5 maanden geleden
Langs geweest in de salon voor een curly treatment(blackhair). Ik heb m’n haar een aantal keer laten behandelen met keratine in een andere salon en mijn krullen waren er helemaal uit. Dankzij grace heb ik mijn Krul weer terug. Vriendelijke vrouw! Bedankt :)
Felicia
6 maanden geleden
Vandaag naar Grace Hairstyling & Beautycenter geweest. Bij aankomst werd ik vriendelijke door Grace en mede collega ontvangen. Zij stelden zich voor aan mij en stelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn jas werd aangenomen en gelijk opgehangen daarna werd aan mij gevraagd of ik iets wilde drinken wat ik heel beleefd vind naar klanten toe. Vandaag heb ik mijn haar laten kleuren, wassen, tangen en puntjes knippen. Mijn haar is mooi geverfd in highlights ik heb de kleur samen gekozen met Grace omdat zij uit haar kapsters ervaring de juiste advies kan geven welke kleur bij mij past. De kleur is blond/bruin geworden. Mijn ervaring was mijn haar is mooi en goed verzorgd door Grace. Is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Grace dat jij mijn haar zo mooi geknipt hebt en dat de highlights zo mooi zichtbaar zijn in mijn haar.
Stephany Monteiro
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Grace Hairstyling & Beautycenter
Strevelsweg 688
3073DV Rotterdam

Bij Grace Hairstyling & Beautycenter aan de Stevelsweg zijn ze gespecialiseerd in het knippen en behandelen van black hair. Ook met Europees en Aziatisch haar ben je hier aan het juiste adres! Daarnaast kun je hier terecht voor diverse beauty- en nagelbehandelingen en voor massages. Ze werken hier met hoogwaardige producten, hebben veel ervaring en geven je graag deskundig advies. Ook blijft het enthousiaste team op de hoogte van de laatste trends en krijg je de aandacht die je verdient!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt