GRIB-it - Pieternel massage

4,9
198 reviews
Kempenaarplaats 8, Tilburg, 5017DX
Vandaag open: 09:30 - 22:00
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,9
198 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Je krijgt waar je voor komt, een heerlijke massage precies op jouw maat. Vakkundig en deskundig. Dat het daarnaast vriendelijk, schoon en sfeervol is maakt de beleving helemaal af. Tot de volgende keer!
Recommended
Superfijne behandeling gehad, een echte aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Pieternel
masseuse
4.9
43 reviews

Over

Al sinds ik me kan herinneren vind ik het fijn om mensen aan te raken en te verzorgen. Het is voor mij een hele natuurlijke keuze geweest om van mijn passie mijn werk te maken. In een massage kan ik al mijn gevoel kwijt en voel intuïtief aan waar de behoefte van de klant ligt. Een gevoel van geborgenheid en koestering ervaren tijdens een massage is wat ik mijn klanten meegeef. Hier word ik zelf ook gelukkiger van.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Pieternel

Professioneel9
Vakkundig6
Birgitte
4.9
57 reviews

Over

Birgitte is oprichter en eigenaar van GRIB-it. Enthousiast, gevoelig, zelfbewust, creatief en sta vol in het leven. Ik wil ontdekken, ontwikkelen en beleven. Zo volgde ik een opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde waarin massage een belangrijk onderdeel was en waar ik voor het eerst kennis maakte met lichaamsgericht werk en meditatie. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Ik luister naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Ga jij de ontspanning met me aan?

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Birgitte

Deskundig11
Professioneel8
Vakkundig7
Ervaren5
Ingrid
Masseusse
4.8
12 reviews

Over

Via haar opleiding klassieke- en wellnessmassage is Ingrid de massagewereld ingerold en het laat haar niet meer los. Inmiddels masseert ze al ruim 5 jaar. Hierdoor weet Ingrid als geen ander hoe ze haar massage moet aanpassen naar jouw wensen en eventuele klachten. Met rust en volledige aandacht voert ze elke behandeling uit, en dat voel je.

Behandelingen

Massage
Ivy
Masseuse
4.9
23 reviews

Over

Sinds ik ben begonnen met masseren ervaar ik het als een verrijking van mijn leven. Ik vind het heerlijk om een massage te geven omdat ik daarmee bijdraag aan het welzijn en de ontspanning van de cliënt, terwijl ook ík een moment van innerlijke rust ervaar en volledig in het moment ben. De wereld staat voor ons beiden eventjes stil. Mijn doel tijdens een massage is om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen, door met volledige aandacht proberen aan te voelen wat er nodig is om dat te bereiken.

Behandelingen

Massage
Giel
Masseur

Over

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst voor ons massageteam. Boek nu een ontspanningsmassage bij een masseur van de maand en ontvang 10% korting op een behandeling van Giel!

Behandelingen

Massage
Saskia
Masseuse

Over

Wanneer je zwanger bent maakt je lichaam een flinke verandering door. Een zwangerschapsmassage kan zowel fysiek als gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jou én de baby. Saskia vindt het prachtig om deze ondersteuning te kunnen bieden, voor zowel de moeder als het kind!

Behandelingen

Massage
Britt
Masseuse
4.9
11 reviews

Over

In contact komen en in contact blijven met je lichaam vind ik erg belangrijk. Een ontspanningsmassage helpt daarbij. Tijdens de massage is mijn aandacht bij jou en ik nodig je uit om fysiek en mentaal tot rust te komen. Om een balans te hervinden, indien dat nodig is op dat moment. Geniet ervan!

Behandelingen

Massage
Giel
Stoelmasseur

Behandelingen

Massage

Over

GRIB-it - Pieternel massage
Kempenaarplaats 8
5017DX Tilburg

In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon GRIB-it - Pieternel massage. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, LomiLomi massage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.

Birgitte en Pieternel werken met veel passie en dat merk je direct als de salon binnenkomt. Zij luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Hun expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Het team van Birgitte en Pieternel bestaat uit specialisten die professioneel werken. Elk met hun eigen vakkundigheid op het gebied van stress, burn-out klachten, AD(H)D, spierpijn, slapeloosheid en andere ongemakken waar je wat hulp bij kunt gebruiken.

Goed om te weten: salon heeft beschikking over parkeergelegenheid.

MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3022:00
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
09:3022:00
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt