Reviews

4,8
5 reviews
Marlijn
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Heel goed geadviseerd en behandeld.
Liesje
9 maanden geleden
Topontvangst! Werkt professioneel en daarnaast heeft ze veel passie voor haar vak. Al met al een aanrader voor iedereen! Tot de volgende keer. Gr. Beau
Beau
10 maanden geleden
Fijne ontvangst met koffie of thee. Goed advies over kleur en model dat past bij jou. Ook advies gekregen over styling. Voor herhaling vatbaar. Erg tevreden.
Angelique
één jaar geleden
Goede ontvangt, met wat drinken. Vlotte babbel. Luisterd goed naar wat je wilt. En een prachtig resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.
Sonia
één jaar geleden

Over

Hair-Joy
De Volder 34
5283ZD Boxtel

Door goed te luisteren naar jouw wensen en dankzij tientallen jaren ervaring in het kappersvak, weet Nicole van Hair-Joy als geen ander welk kapsel het beste bij jou past. Ze ontvangt je in haar gezellige salon aan huis in Boxtel, of komt bij jou thuis in Boxtel, Liempde of Lennisheuvel. Door deze manier van werken word je altijd in een ontspannen sfeer geknipt en heeft Nicole alle aandacht voor jou. Om je haar de zorg te geven die het verdient, werkt ze altijd met professionele merken. Indien je een afspraak thuis wilt, dien je je adresgegevens aan te geven op de betaalpagina.

Maandag
08:3017:00
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:3015:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt