Hair & Looks Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1708A, 5041SH Tilburg
4,0
12 reviews
Burgemeester Brokxlaan 1708A, 5041SH Tilburg

Alle behandelingen

Reviews

4,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima salon, goed geknipt
Mijn wenkbrauwen zitten vol wondjes, doordat ze met een pincet bleef krassen om een bepaald haartje te pakken. Meerdere malen ook huid vastgepakt in plaats van het haartje. 'Stoppels' ook niet allemaal weggehaald, dus thuis veel zelf nog gedaan. Niet in de salon aangegeven omdat het zeer deed en ik er klaar mee was. Mail gestuurd met foto's maar geen reactie ontvangen. De dame was erg vriendelijk en behulpzaam, absoluut niets op aan te merken. Behandeling was gewoon absoluut niet zoals verwacht.
Voor het bij-knippen van mijn huidige kapsel werd minimale moeite gedaan; alleen de natte punten en geen sectie afgezet of laag bij geknipt. Na nogmaals vragen werd haar verder uitgedund.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marieke

Behandelingen

Haar
Lonneke

Behandelingen

Haar
Kim

Behandelingen

Haar

Over

Hair & Looks Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 1708A
5041SH Tilburg

Nice hair, do care! Bij kapsalon Hair & Looks Tilburg in de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor knap knipwerk. Wil je je haar niet korter hebben, maar mooi in model laten föhnen of ga je misschien toch voor een compleet andere haarkleur? Wat je ook kiest, het professionele team geeft je een kapsel dat je uitstraling versterkt. Er wordt altijd meegedacht in mogelijkheden en je krijgt een kapsel dat er niet alleen mooi uitziet als je de salon verlaat, maar eentje dat thuis ook nog eens mooi na te bootsen is als je zelf voor de spiegel staat. Professionaliteit is hier vanzelfsprekend, want het team wordt constant getoetst op deskundigheid en krijgt regelmatig training op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0020:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt