Reviews

4,5
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mijn haar zit eindelijk eens lekker! Ook als ik zwem, ook als ik in de regen fiets. Geen rare pieken, geen touw, nee, lekker zacht en mooi haar met krulletjes (mijn eigen) die nu gewoon lekker kunnen krullen. En gewoon een mooie warme kleur die me inderdaad goed staat. Mijn kinderen en kleinkinderen vonden mijn haar mooi.
Mara Ooievaar
één jaar geleden
Voor mij de eerste keer dat ik mijn haar liet knippen bij Haarstudio Selia. Vriendelijk ontvangst met een kopje koffie en wat lekkers. Selia is gezellig en werkt vlot. Maar wat nog belangrijker is of ze goed is in haar vak. Daar kan ik volmondig ja op zeggen. Het is een zeer ervaren kapster en ik ben tevreden over het resultaat. Het was de eerste keer bij Selia maar zeker niet de laatste keer.
Ingrid Wedzinga
2 jaar geleden
Het was weer top!
Francisca Kroone
2 jaar geleden
Heel fijne geholpen door Selia. Kom hier zeker weer terug.
Anoniem
2 jaar geleden
Het was weer erg gezellig! Mijn dochter ook mee dit keer. Dank je wel voor de resultaten Selia.
Francisca Kroone
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Hairstudio Selia
J. Roodenburghstraat 14
1567GR Assendelft

Selia is gespecialiseerd in kleuren en heeft ervaring als kleurexpert bij verschillende grote merken. Zij heeft vijftien jaar een grote salon gehad en deze verkocht om het rustiger aan te gaan doen. Je kan bij haar ook terecht voor Brian McLean curlsys; een speciale krullen knip techniek ontwikkeld door Brian McLean. Het systeem behelst speciale technieken en scharen waarmee dynamische krullen in verschillende variaties geknipt kunnen worden. Zij vindt het belangrijk dat een klant zich op haar/zijn gemak voelt, en de kapper ziet als een uitje en pure ontspanning.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
19:0022:00
Donderdag
19:0022:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt