Hairworkx by Sakina Reviews

Bilderdijkstraat 77, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
213 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super gelukkig met mijn Keratine behandeling . Ik heb/had zwaar krullend haar. Al enige tijd bij Sakina voor de keratine behandeling zo intens gelukkig met mijn lange ,glanzende maar vooral stijle haar. Buiten dat Sakina een professionele kapster is, is zij ook nog eens super lief en gezellig. Ik kijk dan ook altijd met veel plezier uit naar mijn afspraak.
Vandaag de keratinebehandeling gehad en ik ben nog nooit zo blij de salon uitgelopen. Je kan echt zien dat Sakina passie heeft voor haar vak. De stappen werden duidelijk uitgelegd en ik voelde me erg op mijn gemak. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ik kom hier zeker terug!
Sakina weet wat ze doet Is zeer professioneel, en eerlijk Ook als het iets is wat je misschien niet wil horen 😏 De salon ziet er perfect verzorgd uit
Ontzettend vriendelijk, denkt altijd met me mee. Enorm goed in verven. Voel me altijd een nieuw mens als ik wegloop bij Sakina. En terwijl ik in haar stoel zit en ze mijn haar een nieuw leven geeft is het ook altijd heel gezellig. Wat ik persoonlijk erg kan waarderen.
She is really nice and always do the colour that I really like 🥰
1
2
34
34