Reviews

4,2
58 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Regina
één maand geleden
Snel en vakkundig! Beste brazilian die ik ooit gehad heb, echt alles in 1x weg!
Anoniem
één maand geleden
Het is jammer dat de afspraak van Treatwell niet doorkomt bij de Salon. Echter de behandeling is goed en de mensen zijn vriendelijk en erg goed geknipt!
Sanae
2 maanden geleden
Helaas erg ontevreden over het resultaat. Ik had gevraagd om een paar asblonde highlights bovenop mijn hoofd, maar mijn haar was uiteindelijk bijna volledig geel/goudblond en van mijn oorspronkelijke haarkleur niets of nauwelijks meer iets te zien. Hoewel ik duidelijk had benadrukt dat het echt asblond moest zijn, was de kleur veel te gelig geworden. Tijdens het wassen zag ik de kapster druk in de weer met zilvershampoo maar volgens haar was het absoluut niet geelblond. Bij vertrek moest ik bovendien nog 80 Euro bijbetalen, waarop ik aangaf dat dit duidelijker gecommuniceerd had moeten worden. Of ik wel kon lezen (..) vroeg de kapster -die overigens zelf nauwelijks Nederlands heeft gesproken-; er stond 'vanaf' op de site van Treatwell. Wat klopt, maar ook dat een meerprijs in overleg gaat en er was dus bovendien veel meer geblondeerd dan gevraagd. En voor een kapsel waar ik bovendien absoluut niet tevreden over ben is dit een exorbitant bedrag (t.o.v. de oorspronkelijke 40 Euro voor wassen knippen föhnen highlights). Ik heb gelukkig kunnen bemiddelen in de meerprijs met een andere medewerker en bij een andere kapper in Amsterdam de schade laten herstellen. Eens maar nooit weer.
Anoniem
2 maanden geleden
Ja ik heb nog nooit zoeen lwuke behandeking gehad was echt top.💛
M.C
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hakan Haarmode
Burgemeester de Vlugtlaan 150
1063BS Amsterdam

Bij Hakan Haarmode in Amsterdam is niets te gek op haar- en beautygebied! Deze salon onderscheidt zich door alles onder één dak aan te bieden. Of je nu een trendy nieuwe coupe wil laten knippen, je wenkbrauwen wil laten shapen, een manicure of pedicure wenst — alles is hier mogelijk! Tevens kun je kiezen voor ontharen door middel van IPL en voor mesotherapie. Bij Hakan Haarmode gaan ze mee met de nieuwste ontwikkelingen op beautygebied, zodat ze jou altijd de beste behandelingen kunnen bieden.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt