Hakan Haarmode

Burgemeester de Vlugtlaan 150, 1063BS Amsterdam
4,2
110 reviews
Burgemeester de Vlugtlaan 150, 1063BS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,2
110 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goed geholpen ik was wat laat. Maar werd netjes geholpen. Top! Kindje weer mooie haartjes
Anoniem
17 dagen geleden
👍
Michel
23 dagen geleden
Mijn haar was mooi opgestoken. Persoonlijk vond ik mijn make-up niet erg mooi, het was veel te veel. Ik had beter met een plan kunnen komen. Maar het grootste minpunt vond ik dat de kapper geen Nederlands sprak. er was een meisje bij dat steeds vertaalde maar het was toch awkward.
Anoniem
één maand geleden
Afspraak in ochtend geboekt voor einde van de middag. Eenmaal aangekomen in de zaak word mij verteld dat ze me niet kunnen helpen. Afspraak voor niets geboekt, en voor niets helemaal naar de zaak gereisd. Zonde van mijn tijd, jammer. Laat niet iets online boeken als het niet mogelijk is, en annuleer anders de afspraak voordat de klant helemaal naar de zaak komt voor niets.
Anoniem
één maand geleden
Jammer dat sommige meiden die er werken niet vragen wat je wensen zijn. Het is zitten en klaar. Vragen niet welke vorm je wilt met wenkbrauwen welke kleur. Weinig passie voor wat ze doen. Resultaat een slechte vorm en kleur in mijn wenkbrauwen
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hakan Haarmode
Burgemeester de Vlugtlaan 150
1063BS Amsterdam

Bij Hakan Haarmode aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam is niets te gek op haar- en beautygebied! Deze salon onderscheidt zich door alles onder één dak aan te bieden. Of je nu een trendy nieuwe coupe wil laten knippen, je wenkbrauwen wil laten shapen, een manicure of pedicure wenst — alles is hier mogelijk! Tevens kun je kiezen voor ontharen door middel van IPL en voor mesotherapie. Bij Hakan Haarmode gaan ze mee met de nieuwste ontwikkelingen op beautygebied, zodat ze jou altijd de beste behandelingen kunnen bieden.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt