Haleakala The Art of Beauty

Burgemeester Grothestraat 25, 3761CK Soest
4,7
88 reviews
Burgemeester Grothestraat 25, 3761CK Soest

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
88 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke behandeling met als extraatje een hoofdhuid-massage. Het geheel werd helemaal compleet toen er toevallig een make-up artist van Sisheido bleek te zijn. Wauw.
marlous
6 dagen geleden
Wat een verwennerij weer, een heerlijke massage van Simone , mijn gezicht straalt weer . Wat ben ik toch steeds blij als ik bij de dames van haleakala geweest ben.
Tamar jonker
8 dagen geleden
Het is altijd fijn om weer bij Haleakala te worden behandeld . Top dames en top behandeling .
Anoniem
10 dagen geleden
Ik heb een heerlijke behandeling gehad bij Romy, de Zen behandeling. Ik werd verrast door het starten met de heerlijke rug en nek massage, zorgvuldig en uitermate vakkundig. Ik ontdekte dat ik na en zwaar jaar nog behoorlijk vast zat en dat had ik niet verwacht. De Zen was ook écht Zen, stilte en rust, maar ook ruimte voor een gesprek en zachte aandacht voor alle zintuigen. De aroma geur erbij was een extraatje wat me wederom erg goed deed. Ik realiseerde me dat ik meer tijd en aandacht voor mezelf mocht nemen. Ik heb direct een Hydro-massage gepland voor 2 dagen later en ook dat was heerlijk. Ik heb meteen een vriendin uitgenodigd en we gaan in december opnieuw voor de Zen
Isabella
21 dagen geleden
Fijne medewerker en idem behandeling
Martine
22 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Haleakala The Art of Beauty
Burgemeester Grothestraat 25
3761CK Soest

Bij de stijlvolle salon Haleakala The Art of Beauty kun je genieten van verschillende therapieën voor je huid en diverse lichaamsbehandelingen. Het team beheerst de kunst van het mooier maken en wil dit jou dan ook graag laten zien. Elke behandeling wordt speciaal aan jouw wensen en behoeftes en het seizoen aangepast. Voor een optimaal resultaat wordt er gewerkt met de producten van Maria Galland, Shiseido en Intraceuticals. Niet alleen jouw huid en lichaam worden mooier gemaakt bij Haleakala. Een bezoek aan deze salon zorgt er ook voor dat jouw dag wat mooier is.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt