Hamam Helmond Reviews

Rakthof 16a, 5709EK 5709EK Helmond

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
89 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na een hartelijk ontvangst hebben wij een heerlijke zen massage gehad. Alles was goed verzorgd en het zag er allemaal heel sfeervol uit. Echt een aanrader voor als je toe bent aan wat ontspanning.
De duo massage was super!
We hebben enorm genoten van onze (eerste) ervaring bij Hammam Helmond. We werden prettig en vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en -heer. In privésfeer hebben we onze behandelingen gehad, er was verder niemand in het gebouw aanwezig en de focus lag puur op onze ervaring. De duo zen behandeling is een absolute aanrader! Echt oog voor de klant, helemaal relax en puur genieten.
Ik heb een fantastische ervaring ondergaan ik geloof bij Vanessa? Zij is een vakvrouw en een topvrouw! De hamam was fijn, mijn gezicht heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. De gastvrouw Carina is ook een hele lieve goedaardse vrouw, ik zou alleen opletten met te informele gesprekken met klanten. Ook zou ik aanraden geen zichtbare sportkleding zoals Adidas of Nike te dragen. Het staat gewoon professioneler om het niet te doen. Verder heeft het een klasse inrichting! Tot snel!
De gastvrijheid en zorgzaamheid van Hakan en de vakkundigheid van Vanessa maken een perfecte combinatie van ontspanning en zen worden in een uitermate schone en sfeervolle omgeving. Complimenten
1
2
34
16