Hands up for Nails and Art

Weissenbruchstraat 8, Amsterdam
5,0
105 reviews
Weissenbruchstraat 8, Amsterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
105 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het is een heerlijk rustige salon (max 2 klanten op 2 nagelstylistes), in een enorme lichte grote ruimte die is ingericht als een hippe woonkamer, hygiëne & kalmte staan samen op de 1ste plek. Femke is de beste nageldame die ik ooit heb meegemaakt: sinds ik bij haar kom nooit meer na 3 dagen al chips of pijnlijke nagelriemen. Persoonlijk is Femkes middle name, ze weet precies wie ik ben, wat mijn verhaal is, gaat met me op zoek naar wat wel/niet werkt voor mijn nagels qua base coats, timing etc.
Hands Up is een super fijne Salon. Femke is niet alleen zeer professioneel, ze is ook ontzettend attent en oprecht. Altijd vrolijk en geeft eerlijk advies. Zelf vind ik het prettig dat ze veel waarde hecht aan hygiëne (ALTIJD ook zonder Covid-19). Er hangt een prettige sfeer en mijn nagels zijn altijd perfect, met en zonder nail art. Een absolute aanrader!
Femke is simply the best. By far the best nail salon in Amsterdam! Will never go anywhere else.
Super mooie nagels weer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Femke
5.0
68 reviews

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Femke

Vakkundig7
Deskundig6
Uitzonderlijk6
Getalenteerd5
Ingeborg
Nailartist
5.0
14 reviews

Over

Al sinds 2010 ben ik werkzaam als nagelstyliste en gespecialiseerd in single colours, geloverlays en grafische “arty farty” design nailart. Het behoud of het verbeteren van de natuurlijke nagel vind ik super belangrijk en ik wil graag iedereen laten zien dat ook jouw nagels mooi kunnen zijn!

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Over

Hands up for Nails and Art
Weissenbruchstraat 8
Amsterdam

Nagelstudio Hands up for Nails and Art in Amsterdam is de plek waar je - in een ongedwongen sfeer - een unieke gellak manicure kunt krijgen. Of je nu kiest voor een simple of advanced design: het ervaren team zorgt ervoor dat je nagels ware kunstwerkjes worden.

Nagelstylistes Femke en Ingeborg hebben voor internationale modemerken gewerkt en hun werk is te zien in verschillende magazines. Ze hebben oog voor detail en jouw wensen staan voorop. Voor welke treatment je ook gaat: je verlaat de studio met verzorgde handen met strak gelakte nagels.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Nagelstudio's in de buurt