Heemraad Kliniek

Heemraadssingel 137, Rotterdam
4,8
13 reviews
Heemraadssingel 137, Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne locatie en fijne behandeling, voel nog steeds het effect ervan.
Anoniem
2 maanden geleden
Fijn dat je er ook in de avonduren terecht kan. De salon is rustig en schoon. Ellen is vriendelijk en komt kundig over. Over de behandeling ben ik tevreden; de microdermabrasie had wat mij betreft nog een tandje harder gemogen maar aan de andere kant heb ik er helemaal geen rode huid aan over gehouden, dat is wel weer fijn. Er wordt steeds gecheckt of je nog comfortabel bent en of alles nog goed gaat, erg prettig.
Georgina
4 maanden geleden
Behandeling was super. alles werd duidelijk van tevoren verteld en ook tijdens de behandeling kreeg ik uitleg. Ik kom zeker terug.
Cathelijn
één jaar geleden
Een bezoek bij de Heemraad kliniek is een echte verwennerij. Telkens weer. De goede service, heerlijke behandelingen, alles is top! Zelf ben ik voornamelijk voor Acne naar de kliniek gekomen. Na een aantal peelings mocht het resultaat er al zeker wezen. Af en toe een tegenslag doordat de psoarias die ik al jarenlang heb, maar ook daar wist Ellen goede raad mee. Dan deden we weer een stapje terug qua 'sterkte' van de peeling en dan was het resultaat zeker nog naar wens. Ik raad iedereen deze kliniek aan! Mijn broertje heb ik ook doorvewezen naar de kliniek en ook hij is ook erg blij met het resultaat.
Peggy
één jaar geleden
Toon reactie salon...
De behandelingen bij de Heemraad Kliniek zijn altijd super fijn! Er wordt tijdens de behandeling duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt zodat je in het hele proces meegenomen wordt. Daarnaast heeft Ellen heel veel kennis en kan je altijd bij haar terecht voor vragen. Ik zou haar zeker aan andere aanbevelen.
Kayleigh
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Heemraad Kliniek
Heemraadssingel 137
Rotterdam

Op een prachtige locatie in een herenhuis in Rotterdam vind je de Heemraad Kliniek. In deze salon kun je terecht voor een ruime hoeveelheid kwalitatief hoogstaande en resultaatgerichte huidbehandelingen die je een jongere, frissere en gezondere uitstraling zullen geven. Je kunt kiezen voor een chemische of fruitzuurpeeling, een microdermabrasie, een behandeling met de dermapen of camouflagetherapie. Bij de Heemraad Kliniek staan kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel en dat zie je aan alles terug. Ze werken daarom onder andere met Neoderma, Mineralogie, Dermaquest en Lycogel.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt