Reviews

4,8
4 reviews
Het was heerlijk!
Anoniem
4 maanden geleden
Fijne energiebehandeling gehad. Terwijl ik op de tafel lig voel ik mijn lijf meer en meer ontspannen. Schouders, benen, nek, zelfs mijn kaken! Voor mijn gevoel wandel ik er zoveel lichter weer naar buiten, in balans en gegrond.
Samantha
7 maanden geleden
Freija
7 maanden geleden
Lara stelt je op je gemak en is geïnteresseerd. Ik hecht veel waarde aan onze gesprekjes voor en na de behandeling. Zo weet ze goed wat je nodig hebt (naast wat ze aanvoelt) en waar je behoefte aan hebt. Ik vind het ook fijn om te horen wat zij ervaart tijdens de behandeling en wat haar opvalt. De combinatie van de voetmassage en energiebehandeling was perfect om weer te landen in mijn lijf. Normaal boek ik de energiebehandeling los en is het ook een fijne, ontspannende en verhelderende ervaring. Ik kom hier altijd als ik vastloop, last heb van spanningen en/of helderheid nodig heb.
Samantha
8 maanden geleden

Over

Helend Licht
Nijensteinheerd 200
9736TP Groningen

Helend Licht aan de Nijensteinheerd 200 te Haren is een Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding. Je kunt hier terecht voor diverse massages, innerlijke krachtsessies, energetische behandelingen en voor het volgen van cursussen en workshops. Eigenaresse Lara kent een rode draad in haar leven van ontwikkeling en groei en past dit toe in haar praktijk. Met intuïtieve begeleiding brengt zij jou weer op het juiste spoor. Lara heeft vele opleidingen en cursussen afgerond en weet precies hoe ze de juiste snaar kan raken. Laat je behandelen door haar ervaren handen en stap verlicht weer naar buiten.

Maandag
14:0017:30
Dinsdag
14:0021:00
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
14:0017:30
Vrijdag
14:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt