Holistic Body Works - Shiatsu, Acupunctuur en Massage therapie

Tweede Laurierdwarsstraat 64, 1016RC Amsterdam
4,9
31 reviews
Tweede Laurierdwarsstraat 64, 1016RC Amsterdam

Reviews

4,9
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel fijne massage, ze neemt de tijd je te leren kennen en een bijpassende massage uit te oefenen, was erg fijn!
Yuna
één maand geleden
I totally recommend this treatment! Jihae took all the time to listen and understand the issues at hand. In this peaceful and beautiful environment you are treated with care and great professionalism. I left feeling lighter and more in balance.
Patricia
2 maanden geleden
Iris
6 maanden geleden
Sabrina
6 maanden geleden
Het was in alle opzichten een fantastische ervaring. Jihae neemt de tijd, straalt rust uit en gaat zeer zorgvuldig te werk. De ruimte is bijzonder smaakvol en verzorgd ingericht en kijkt uit op de tuin, wat erg prettig is. De behandeling was voor mij nieuw maar ik voelde me erg op mijn gemak en had de unieke sensatie dat ik in delen van mijn lichaam waar de energiestroom doorgaans minder is, kon voelen dat daar weer beweging in kwam. Erg mooi! Ben ik heel dankbaar voor. Ik raad iedereen een behandeling aan!
Lucia
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Holistic Body Works - Shiatsu, Acupunctuur en Massage therapie
Tweede Laurierdwarsstraat 64
1016RC Amsterdam

Bij Holistic Body Works - Shiatsu, Acupunctuur en Massage therapie aan de Tweede Schinkelstraat kom je terug in balans. Van oorsprong zijn Jihae en Kay dansers en choreografen. Met deze jarenlange ervaring en opgedane kennis over het menselijk lichaam hebben zij hun werkgebied verlegd. Jihae is nu gecertificeerd acupuncturist en massagetherapeut Kay is gecertificeerd shiatsu-therapeut. Hun doel is om jou als klant te ondersteunen en je bewust te maken van de energetische verbinding met je eigen lichaam en geest. Zo creëer je een evenwichtige manier van leven en kun je specifieke gezondheidsproblemen verbeteren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0019:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:0019:00
Vrijdag
12:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt