Hotel Jakarta Amsterdam

Javakade 766, Amsterdam
4,4
113 reviews
Javakade 766, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
113 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Peeling? Ik had helemaal geen peeling! Sharon deed bij mij de massage en de facial. Zij is een aanwinst voor de salon! Zeer professioneel en kundig verder ook heel prettig in omgang. Er zijn weinig masseuses die met beide handen dezelfde kracht hebben. Zij is dus een van de weinige en dat betekent dat er een fijne balans ontstaat in de massage. Qua entree vind ik het minder (heeft geen uitnodigende uitstraling)en zou hier niet naar binnen lopen. Het is dat ik ook een overnachting had.
Regina
één dag geleden
Prachtige salon en vriendelijk personeel maar kwaliteit van de behandeling erg slecht, kwart van de haren niet meegeharst en huid erg beschadigd van de wax
Anoniem
één dag geleden
Henrikke
5 dagen geleden
Dewi
5 dagen geleden
I just to have a very nice head massage 40e for 45 min. Now is only for 30min for 37.5e. Reduce price was not in proportion but most important the nicest part from the head massage were removed like the face massage and the actual head massage instead I receive face hot towel cleaning plus a lot of petting in the front of the neck. Definitely not what i signed for. Also i went with my partner and his massage started a bit earlier and finished later than me. Not sure why?
Anoniem
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Hotel Jakarta Amsterdam
Javakade 766
Amsterdam

Bij Hotel Jakarta Amsterdam aan de Javakade ben je aan het juiste adres voor een heerlijke wellness-behandeling. Hier wordt zowel vanbinnen als vanbuiten naar je lichaam gekeken om zo te gaan voor het totaalplaatje. Na een uitgebreide skincheck wordt samen met het professionele team een behandelplan opgesteld en zo toe gewerkt naar jouw beauty-doel. Het draait hier namelijk niet enkel om het uiterlijk, Hotel Jakarta Amsterdam geeft jou graag een goed en gezond gevoel.

MaMaandag
07:0022:00
DiDinsdag
07:0022:00
WoWoensdag
07:0022:00
DoDonderdag
07:0022:00
VrVrijdag
07:0022:00
ZaZaterdag
07:0022:00
ZoZondag
07:0022:00

Schoonheidssalons in de buurt