Huid Atelier

Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen
4,9
235 reviews
Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
235 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is een cadeau voor jezelf om een behandeling van Ilse te mogen ontvangen. De toewijding, de zorg voor je als persoon en de enorme kennis van de huid en producten zijn kenmerken van Ilse die je iedereen zou toewensen. Je huid ziet er stralend uit na de behandeling. Maar ook van binnen ben je helemaal opgeknapt.
Ellen
4 dagen geleden
Fijn en vriendelijk
Tanja
12 dagen geleden
Milia
18 dagen geleden
Shai
19 dagen geleden
Het is een mooi pand en de behandel kamer heeft een prettige sfeer . Ilse is kundig ,klantvriendelijk en geeft goed advies . Op vragen krijg ik duidelijk antwoord. De merken die zij gebruikt zijn prettig om te gebruiken en goed betaalbaar.
Marie-Jose
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Huid Atelier
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen

Huid Atelier Nijmegen is een schoonheidspraktijk voor vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als huidspecialist doet Ilse niets liever dan je helpen met je huid onzekerheden, het delen van kennis over stoffen in cosmetica die we dagelijks op onze huid smeren en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. In de praktijk werkt Ilse met de biologische, natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Dermaviduals is een Custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stelt Ilse een op maat gemaakt product voor je samen. Samen met haar kijk je naar je huidige huidconditie en helpt ze je een mooie, gezonde huid te realiseren.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0018:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt