Huid Atelier

Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen
4,9
227 reviews
Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
227 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
-
Anoniem
5 uur geleden
Ilse is behalve erg vriendelijk ook ontzettend deskundig. Ze weet precies wat de invloed is van de ingrediënten in je huidproducten op jouw eigen huid. Daarnaast is de behandeling ontspannen en werkt deze goed, zeker op de lange termijn. Een aanrader.
Anoniem
4 dagen geleden
Priyanka
11 dagen geleden
Ontzettend genoten van mijn behandeling! Deskundige uitleg over de producten. Ik weet door het bezoek aan Ilse welke producten goed voor je zijn en welke juist niet.
Diana
één maand geleden
Super! Goede behandeling en top advies!
Linda
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Huid Atelier
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen

Huid Atelier Nijmegen is een schoonheidspraktijk voor vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als huidspecialist doet Ilse niets liever dan je helpen met je huid onzekerheden, het delen van kennis over stoffen in cosmetica die we dagelijks op onze huid smeren en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. In de praktijk werkt Ilse met de biologische, natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Dermaviduals is een Custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stelt Ilse een op maat gemaakt product voor je samen. Samen met haar kijk je naar je huidige huidconditie en helpt ze je een mooie, gezonde huid te realiseren.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0018:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt