Huid Atelier

Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen
4,9
201 reviews
Berg en Dalseweg 52, 6522BM Nijmegen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
201 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fantastisch!! Met ogen dicht kun je een behandeling bij Ilse gaan boeken. Ik adviseer het je echt aan! Ik had voor een week later een afspraak. Ik kon niet wachten en kon gelukkig een weekje eerder komen. Vakvrouw!
Filiz Konak
7 dagen geleden
Ilse is een hele lieve, fijne en zeer vakkundige vrouw waarbij je helemaal kunt ontspannen. Ze heeft veel kennis en legt tijdens de behandeling steeds uit wat ze gaat doen en waarom. Dat werkt voor mij heel prettig. Haar salon is mooi en straalt rust uit. En het allerfijnst; de huid van mijn gezicht is weer helemaal zacht en zonder onzuiverheden.
Pleuni Vreeswijk
9 dagen geleden
Perfect, zoals altijd!
Sophie
12 dagen geleden
Greta
19 dagen geleden
Jolan
20 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Huid Atelier
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen

Huid Atelier Nijmegen is een schoonheidspraktijk voor vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als huidspecialist doet Ilse niets liever dan je helpen met je huid onzekerheden, het delen van kennis over stoffen in cosmetica die we dagelijks op onze huid smeren en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. In de praktijk werkt Ilse met de biologische, natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Dermaviduals is een Custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stelt Ilse een op maat gemaakt product voor je samen. Samen met haar kijk je naar je huidige huidconditie en helpt ze je een mooie, gezonde huid te realiseren.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0018:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt