Schapendreef 133, Rotterdam, 3034ZL
Vandaag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
34 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De cosmetische bindweefselmassage (gezicht en rug) van Margaret levert naast een fijn rustmoment en een ontspannen gezicht, ook een ontspannen(der) nek en schouders op. Anderhalf jaar thuiswerken laat zijn sporen na in mijn bindweefsel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Margaret deze ongedaan kan maken!
Ik had een cosmetische shiatsumassage geboekt. Zowel de salon als de behandeling waren nieuw voor mij. De omschrijving sprak mij erg aan, vandaar de keuze. Iets later aangekomen dan gepland werd ik hartelijk verwelkomd door Margaret, op m’n gemak gesteld en vervolgens een hele fijne, ontspannende hoofd/gezicht/decolleté massage gehad. Ik ‘zweefde’ totaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar en volgende keer! Hartelijk bedankt!
Toon reactie salon...
...
Toon reactie salon...
Heerlijke gezichtsbehandeling door Margaret. Helemaal opgeladen weer naar huis.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Margaret
4.8
20 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

huidbehandelingen-rotterdam.nl
Schapendreef 133
3034ZL Rotterdam

Bij huidbehandelingen-rotterdam.nl in Rotterdam heb je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve huidverbeterende en verzorgende behandelingen. Of je nu last hebt van acne, rosacea, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, littekens, huidverslapping een vette, droge of onzuivere huid - hier ontvang je een behandeling en advies op maat. Er wordt gewerkt met de producten van Deynique, LavieSage en Organics. Eigenaresse Margaret is ook orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ze verzorgt complementaire therapie waarbij voeding onderdeel van uitmaakt. Heb je last van een burn-out, overgewicht, diabetes en vermoeidheid, dan kan je met orthomoleculaire therapie het roer omgooien.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt