Reviews

4,5
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima, mooie salon, fijne behandeling, ik kon alleen de ingang niet vinden, die is voor nieuwe klanten onduidelijk. Misschien verwijzing bij het huisnummer?
linda
11 dagen geleden
Ik heb genoten van de behandeling heerlijk ontspannen👍
Manja
4 maanden geleden
Heerlijk een relax uurtje tijdens een hele drukke periode. Sandra laat je echt relaxen en genieten. Ook geeft ze tussendoor tips en informatie over de staat van je huid. Ik vind het fijn dat Sandra niet opdringerig is met verkoop producten tijdens mijn ontspanning. Ik wil zeker nog eens terug! Bedankt!
één jaar geleden
Pas voor een peeling geweest. Prima sfeer, mooie uitstraling en een hele fijne behandeling! Zeer zeker een aanrader! Ben ook de producten van image gaan gebruiken en zag best snel verbetering van mijn huid.. Dus heel erg tevreden! Ik ga zeker terug!
Willeke
één jaar geleden

Over

Huidverbeteringskliniek Image
Tureluur 6
3245TH Sommelsdijk

Sandra is gespecialiseerd in huidverbetering en gaat voor zichtbaar resultaat. Maar ook voor een fijne wellness beleving en goede verzorging van je huid zit je goed bij Huidvebeteringskliniek IMAGE aan de Tureluur in Sommelsdijk. Er wordt gewerkt met huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen die voor maximale resultaten zorgen op het gebied van huidverzorging en huidproblemen. De producten worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Laat Sandra met behulp van deze producten het maximale uit jouw huid halen en denk aan het motto: live now, age later.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
09:0017:00