Reviews

4,4
126 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Maurice Aelen
21 dagen geleden
Maudy Vossen heeft mij vandaag hartelijk ontvangen in haar salon. Doordat ik pas ben komen wonen in Nijmegen, moest ik mij weer over de "angst" heen zetten om het vertrouwen te geven aan een nieuwe schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te epileren en te verven. Dat vertrouwen heeft Maudy mij zeker weten te geven, ik ben erg tevreden over het eindresultaat! Het vertrouwen begon al bij binnenkomst, de salon is zeer schoon en luxe. Maudy is een vriendelijke vrouw en naast het mooi maken van mijn wenkbrauwen hebben we gezellig gekletst en wist zij mij meer over Nijmegen te vertellen. Stiekem hoop ik dat mijn wenkbrauwen snel weer een 'beurtje' kunnen gebruiken, want ik kom graag weer langs. Dankjewel!
Annette Jonker
één maand geleden
Margriet Blokker
2 maanden geleden
Vorige keer was ik geel tevreden, deze keer niet. Zonder te vertellen wat ze ging doen, ging M. met hars aan de slag om wenkbrauw te epileren. Ik kreeg commentaar op vele 'dons' op mijn gezicht en op werk van huidtherapeute bij wie ik jarenlang onder behandeling ben. Bejegening niet bevorderlijk voor zelfvertrouwen!
Anoniem
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Ik heb mijn wenkbrauwen laten epileren en verven, en ben er zeer tevreden over. Super mooi gedaan, bedankt Maudy.
Natasja Janssen
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidverjongingsinstituut Maudy Vossen
Sint Annastraat 297
6525GT Nijmegen

Maudy weet als geen ander dat iedere huid anders is en andere behoeften heeft. Daarom maakt zij als vakkundige schoonheidsspecialiste op maat gemaakte behandelingen voor je gezicht, lichaam en handen. Laat je verwennen, geniet, ontspan en kom volledig tot rust. Maudy zorgt ervoor dat je even de wereld om je heen vergeet en fris, stralend en vol hernieuwde energie de salon weer verlaat. Er wordt uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige producten van Maria Galland. Maudy is genomineerd voor de Beauty Award 2016 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt