Reviews

4,8
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erg tevreden, kom zeker nog een keertje terug!
Monique
13 dagen geleden
Wat is het altijd toch heerlijk ontspannen bij Anja. Na een gezichtsbehandeling hier kan ik er weer een tijdje tegenaan. Je merkt direct dat Anja heel deskundig is en werkt met goede producten. Absoluut een aanrader!
Romy van Schaik
18 dagen geleden
Werd super ontvangen, goed voorgelicht, professioneel behandeld en ging blij de zaak uit!!
Aukje Ploeg
18 dagen geleden
Ontzettend fijne voetreflexmassage gehad. Je krijgt een lekker deken om en een lapje op je ogen wat erg fijn is want dan kun je echt ontspannen. De masseuse kan alle punten in je voeten goed vinden en daarom is de massage echt een aanrader! Fijne behandeling, aardige en professionele staff. Ik kom zeker terug!
Denice
25 dagen geleden
Proffesioneel geholpen door een aardige vrouw, mijn huid is weer heerlijk zacht en schoon ;)!
Romy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

I Contour - Bella Brasil
Bilderdijkstraat 195H
1053KS Amsterdam

Bij I Contour - Bella Brasil in Amsterdam Oud-West ben je verzekerd van een relaxte beautybehandeling. Laat je verwennen met een van de heerlijke gezichtsbehandelingen of massages. Tijdens de treatments wordt er gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke en plantaardige producten van Lumineus Natural Cosmetics. Ook is de salon gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Met hun jarenlange ervaring weten ze altijd het juiste resultaat te behalen. Handig om te weten: in de salon wordt Nederlands, Portugees en Engels gesproken.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3020:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt