I SHINE TODAY Beauty & Skincare

Maanlander 13, Amersfoort
4,8
276 reviews
Maanlander 13, Amersfoort

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
276 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was heerlijk. Shirley past de behandeling aan je gemoedstoestand aan. Het is echt maatwerk. Super!
Rik
5 dagen geleden
Shirley is ontzettend klantvriendelijk en ik heb het idee dat ze kundig is! De ruimte is fijn ingericht en de relaxte muziek past goed bij de behandeling. Ook het kopje thee na de behandeling en het praatje zijn de reden dat ik terug blijf komen bij de salon. Ik heb wel het idee dat er wat meer variatie zou mogen zijn binnen de behandeling (maar ik heb er uiteraard geen verstand van...) Ik ben weer met een fris gezicht en een goed humeur de deur uitgestapt!
C.
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Superbehandeling. Ontspannend en heerlijk
Joyce
13 dagen geleden
Ik heb op het begin erg genoten van de behandeling, wat ik heel fijn vond is dat ik heel erg lekker lag en goed op me gemak werd gebracht. De vrouw was erg vriendelijk! Wat ik alleen minder fijn vond is het resultaat daarna, ik heb namelijk alleen maar meer puisten gehad dan dat ik daarvoor had. Dus heb heel veel spijt dat ik daar heen ben gegaan. Misschien ligt het aan de producten die bij mij zijn gebruikt, of het omgaan van mijn huid omdat ze dit best hard deed. Hier zouden jullie nog beter in kunnen worden zodaat het resultaat ook goed is.
Anoniem
13 dagen geleden
Toon reactie salon...
was weer fijn, ik moet vaker komen
dhara
16 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

I SHINE TODAY Beauty & Skincare
Maanlander 13
Amersfoort

I Shine Today zit op de eerste verdieping en hier kom je even helemaal tot jezelf. Eigenaresse Shirley is ANBOS gediplomeerd met een passie voor huidverzorging en huidverbetering. Om haar vakkennis te vergroten en op niveau te houden volgt zij vele trainingen. Deze trainingen en haar ervaringen zorgen ervoor dat zij zichzelf specialist kan noemen op meerdere vlakken. Ze werken met professionele huidverzorging en innovatieve apparaten. Tevens zijn er doeltreffende korte behandelingen voor diegenen die leven in een drukke maatschappij en zichzelf weinig tijd gunnen.

MaMaandag
09:0020:30
DiDinsdag
09:0020:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:30
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Huidklinieken in de buurt