Reviews

4,3
23 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Was op zich prima maar ik heb beter gehad voor minder geld en kom hier daarom ook niet meer terug
Anoniem
één jaar geleden
Prima pedicurebehandeling, in ± 6 maanden een langdurig voetprobleem opgelost door uiterst bekwame vakvrouw (Jenifer) d.m.v. lasertechniek. Aangebleven als klant vanwege de plezierige contacten en prima service. De salon is modern geëquipeerd en ook de aanwezige betaalvoorzieningen adequaat. Aanbeveling voor de salon: verbeter de parkeervoorzieningen.
Bart Zuijdam
één jaar geleden
Saida Elkandousi
één jaar geleden
Werd super vriendelijk geholpen. Hadden een misverstand over het tijdpunt, ik geloof mijn fout, maar super door jullie opgelost. Hartelijk dank.
Saskia Kemp
één jaar geleden
ik ga hier naar toe voor de pedicure en vanaf het begin is het me heel goed bevallen. Ik krijg een heerlijke handeling en mijn voetjes voelen heerlijk aan na de behandeling. Krijg goede advies en de ambiance is mooi en geeft een een ontspannen sfeer. ik raad een ieder om daar is een kijkje te nemen.
yolanda van deenen
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Iconic Beauty Company
Jacobus Spijkerdreef 238
2132PZ Hoofddorp

Iconic Beauty Company is een schoonheidssalon waar je voor heel veel behandelingen terecht kan. De schoonheidsspecialistes, masseuses en nagelstylistes zijn goed opgeleid in toonaangevende opleidingsinstituten, hebben jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Tijdens je behandeling zal de specialist je niet storen zodat je helemaal tot rust kan komen en ontspannen. Er speelt een lekker muziekje op de achtergrond en er hangt een relaxte en serene sfeer. Je kan hier o.a terecht voor je gezicht, nagels, massage, afslanken, ontharen en laserbehandelingen.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt