Reviews

2,2
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bevestiging & reminder ontvangen bijTreadwell. Morgen ga ik op vakantie, en had een harsbehandeling geboekt. Bij aankomst wordt door een gebrekkig Nederlands sprekend meisje verteld dat ze niet samen werken met Treadwell. Ze had ook geen plaats meer, dus ik had pech. Totaal niet meedenkend aan een oplossing. Heel ernstig van zowel Treadwell als Image Beauty salon. De geplaatste foto geeft overigens geen daadwerkelijk beeld van de agenebis bende waar je in het echt terecht komt.
Marjo Marcelissen
10 maanden geleden
Ik had afspraak gemaakt. Toen ik aankwam hadden ze geen tijd en zeiden ze dat de prijs niet klopte van treatment. Een lokkertje op de website. Zonde van mijn tijd.
Anoniem
10 maanden geleden
Over deze behandeling was ik tevreden. De ingang was even zoeken.
Marlies Kuhne
één jaar geleden
Er wordt geen Nederlands gesproken, alleen Pools en Engels. Ze kenden Treatwell niet en mijn reservering hadden ze niet binnen gekregen. Ik ben er dus niet behandeld.
Anja Van Leeuwen
2 jaar geleden

Over

Image Beauty Studio
Dorpsstraat 4
1431CD Aalsmeer

Image Beauty Studio is gevestigd aan de Dorpsstraat in Aalsmeer. Bij deze ruime en moderne salon kun je terecht voor allerlei beautybehandelingen. Het professionele team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat al jouw wensen op beautygebied in vervulling gaan. Of het nu gaat om gezichtsbehandelingen, harsen, permanente make-up, massage, knippen of kleuren – bij Image Beauty Studio kan het allemaal! Dit is nog maar een fractie van het totale aanbod van de treatments die ze bij deze salon aanbieden. Het team gaat alleen voor het beste resultaat en is pas tevreden als jij tevreden bent!

Maandag
13:0020:00
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
11:3020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt