Indischa Flower Reviews

Gevers Deynootweg 27A, Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
60 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het is altijd weer een heerlijke ervaring om een behandeling van Rabia te mogen ontvangen. Met haar zachte energie en alle aandacht voor jou, weet ze een heilzame en veilige sfeer te scheppen zodat je je helemaal kan ontspannen en overgeven aan de treatment.
Toen ik de salon binnenkwam voelde ik al gelijk de rust en de goede energie. De behandeling zelf was heel ontspannend en rustgevend. Na de behandeling had ik gelijk een hele mooie gezonde glow en voelde ik mij helemaal opgeladen. Als je even een moment voor je zelf wil nemen en toe bent aan innerlijke rust, dan is dit het juiste adres! Ik ga vanaf nu elke maand mezelf trakteren op een behandeling bij Indischa flower en kan nu al niet wachten op mijn volgende behandeling!
Ik heb de Maharani behandeling mogen ontvangen van Rabia. Het was een heerlijke, rustgevende en ontspannende ervaring. Een behandeling die ik aan iedereen zou aanraden die opzoek is naar twee uurtjes rust en kalmte.
Een behandeling bij Indischa Flower voelt alsof je week lang in een retraite bent geweest. Voor iedereen die even iets echt voor zichzelf wil doen een aanrader (maar ook het beste cadeau dat je kan geven of krijgen). Nadien voel je je als een prinses en super Zen. Tot gauw ❤️
Dat fraaie verjaardagscadeau voor een schoonheidsbehandeling kon ik niet afslaan natuurlijk. Als ik dan toch ga moet het wel iets bijzonders zijn en kwam ik via Treatwell uit bij Indischa Flower. Ik koos voor de Maharadja wat zoveel betekent als heer of vorst. En inderdaad werd ik vorstelijk ontvangen :) Ik voelde me door de innemendheid van Rabia al gelijk op mijn gemak. De anderhalf uur die volgden waren als gelukzalig zweven tussen hemel en aarde en heeft ook mijn huid zichtbaar goed gedaan.
1
89
10
11