Indischa Flower Reviews

Gevers Deynootweg 27A, Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
52 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bij binnenkomst wordt je op je gemak gesteld en vragen gesteld waar je last van hebt. Op de behandel stoel wordt je in een soort trance/rust gebracht met haar stem. Met aromatische geuren dommel je weg en wordt je gezicht verzorgd en druk punten gemasseerd van je gezicht nek en schouders en armen. De behandeling van anderhalf uur is zo voorbij en je wordt uitgerust wakker. Je krijgt als afsluiting een kopje kruidige thee en wat lekkers om bij te komen. Het was een aparte fijne ervaring.
Altijd een heerlijke behandeling bij Rabia. Ik geniet altijd met volle teugen van de behandeling, je gaat ontspannen de deur uit! Rabia is zeer kundig in haar vak en het is een hele andere schoonheidsbehandeling dan bij alle andere salons! Echt een aanrader!!!
Gezichtsbehandeling en ontspannende massage in één: dat is de 'Maharani Experience (Facial Treatment)' van Rabia Mohan. Zij behandelt vanuit een holistische benadering. Volgens haar hoort goed voor je huid zorgen namelijk ook bij een gelukkige gezonde levensstijl, net zoals sporten en gezond eten. En we weten inmiddels allemaal: schoonheid komt van binnenuit. En dat is weer goed gelukt. Ik kan deze behandeling iedereen aanraden!
Wat een magische ervaring, vakkundigheid, heling en ongelooflijke ontspanning. Boven verwachting en mijn volgende afspraak staat alweer gepland! Ik zou Indischa Flower iedereen aanraden, daarom heb ik het ook via de socials met mijn netwerk gedeeld.
Even volledig los van alle wereldse spanningen. De behandeling is een unieke ervaring, die je weer tot jezelf brengt en ervoor zorgt dat je helemaal tot rust komt. Een aanrader voor een ieder!
1
3
4
5
10