Reviews

5,0
5 reviews
Super professioneel, vriendelijke specialiste die erg veel van haar vakgebied af weet, fijne sfeer om te zijn en zeker een plek waar ik nog eens terug kom voor een behandeling!
Anoniem
9 maanden geleden
Salon op leuke locatie. Erg prettig ontvangen! Hier kom ik zeker terug.
Stephanie
10 maanden geleden
De sfeer was ontzettend fijn, waardoor ik me al bij binnenkomst op mijn gemak voelde. Ook de service was uitstekend! De gesprekken liepen heel vlot en al mijn vragen werden beantwoord zonder enige aarzeling. Ook een prima prijs voor wat ik ervoor teruggekregen heb. Ik kom hier zeker nog terug!
Eugénie
één jaar geleden
Sanja
één jaar geleden
Afgelopen dinsdag een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde zacht en fris aan en de volgende ochtend was na het wegtrekken van de roodheid het mooie resultaat pas echt zichtbaar. Wenkbrauwen en wimpers ook weer helemaal mooi. Daarnaast een prettige ontvangst, ondanks dat ik volledig verdwaalt was en dus te laat kwam. Er werd de tijd genomen om alles zorgvuldig te doen en tevens goede adviezen te geven.
Lydia
één jaar geleden

Over

Institute for Seasonal Skin Therapy
Schapendreef 133
3034ZL Rotterdam

Bij Institute for Seasonal Skin Therapy heb je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve huidverbeterende en verzorgende behandelingen. Of je nu last hebt van acne, rosacea, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, littekens, huidverslapping een vette, droge of onzuivere huid - hier ontvang je een behandeling en advies op maat. Er wordt gewerkt met de producten van Deynique, LavieSage en Organics. Eigenaresse Margaret is ook orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ze verzorgt complementaire therapie waarbij voeding onderdeel van uitmaakt. Heb je last van een burn-out, overgewicht, diabetes en vermoeidheid, dan kan je met orthomoleculaire therapie het roer omgooien.

Maandag
09:3017:00
Dinsdag
13:3020:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
13:3020:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt