ITCHY

5,0
69 reviews
Oude gracht 56, Utrecht, 3511AS
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
69 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super blij met de kleur van mijn haar! En heb goed advies gekregen over de verzorging. Aanrader!!
Perfect highlights en bob ❤️
Tamara stelt de goeie vragen wat jij wilt met je haar. Met deze expertise die ze heeft is voor haar geen lat te hoog. Mijn haar heeft er nog nooit zo gezond uit gezien :-)
Zeker een aanrader. Tamara neemt echt de tijd voor je en heeft goede ideeën over wat er mogelijk is met je haar.
Ik ken niemand die beter krullen knipt dan Tamara! Ze is een kapper die goed luistert naar mijn wensen en dit kan vertalen in altijd een topkapsel waar ik weer een tijd mee vooruit kan.
Toon meer reviews...

Over

ITCHY
Oude gracht 56
3511AS Utrecht

De salon is een gezellige salon met een fleurige uitstraling. De ZPP’er die de diensten verleent, huurt een stoel bij de salon Peachy. In deze salon vind je verschillende disciplines, deze betreffen een wenkbrauw specialist, nagel stylist en een aantal kappers. Ondanks de verschillende professies heeft iedereen zijn eigen gedeelte voor goede en aandachtige dienstverlening.

Het team: Kapper Tamara is al 18 jaar bezig met het kappersvak en is 34 jaar oud. Heeft 10 jaar bij Kinki Kappers gewerkt en heeft daar meerdere functies bekleed. Ze heeft 5 jaar in het Artistic team gezeten en heeft shows en seminars gegeven voor L’Oreal Professional, zowel nationaal en internationaal. Zij is manager geweest en heeft de functie bekleed bij het hoofdkantoor van Art Developer. De afgelopen 6 jaar is ze Educator geweest bij de Young Bloods / Kinki Academy. Naast educatie geven is zij nu 4 jaar bezig als ZZP’er om klanten te helpen. Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd in het binnen en buitenland. Gewerkt bij een mixed-hair salon gespecialiseerd in black hair en krullen.

Gespecialiseerd in: Vanwege de ruime ervaring is Tamara bekend met alle haartypen. Haar is gender-vrij en kan op elk persoon een aangemeten kapsel geven. Tamara kleurt en knipt dus eigenlijk alles wat je kunt bedenken of… juist niet kunt bedenken! Advies geven en heldere communicatie is belangrijk voor haar, zodat er bij beide partijen een goed gevoel is. Voorbeelden van behandelingen: opscheren-fades, lang haar, krullen, creatieve kapsels, balayage, highlights, felle kleuren, creatief kleuren etc etc. Haartypes: heel fijn haar, extreem dik haar, black hair, aziatisch haar, europees haar.

Merken en producten: Zij werkt met EVO de salon Peachy heeft L’anza en CG aprooved organics.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon ligt op 10-15 minuten lopen vanaf Utrecht centraal station.

Extra’s: Deze salon staat voor inclusie en Queerness!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Kappers in de buurt